Introductie

Voor een zeer gewaardeerde klant in de staalplaat bewerking, zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider WTB.

In deze rol ga jij helpen het Asset Management framework in te vullen en ben jij de schakel naar de werkvloer. Verder doe jij de inkoop voor de onderhoudswerkzaamheden en denk je mee aan nieuwe onderhoudsconcepten zodat de organisatie steeds verder richting preventief onderhoud kan gaan groeien.

Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Organisatie

Heb jij je wel eens afgevraagd waar de buizen in de hoofdsteun van je auto vandaan komen? Bij deze organisatie dus!

Onze klant is een producent van stalen gelaste buizen, met vestigingen in Oosterhout, Zwijndrecht en Maastricht. Op deze vestigingen werken ca. 475 medewerkers. De buizen worden met name geproduceerd op klantspecificatie. De buizen kunnen rond, rechthoekig, vierkant of met een speciaal profiel geproduceerd worden. De grootste afzetmarkten zijn de automotive-, bouw / constructie-, agri- en verwarmingssector. Deze buizen zijn ook terug te vinden in hekwerken, machines, stadions, rollerbanen, auto’s (hoofdsteunen, stoelen, chassis), vrachtwagens, etc. en vele andere producten. Alle stafdiensten, zoals Sales, Customer Service en Supply Chain werken vanuit Oosterhout en in Zwijndrecht, Oosterhout zelf en Maastricht zitten productiesites.

Als Werkvoorbereider WTB ga je aan de slag in Zwijndrecht. Wat Zwijndrecht een fijne werkplek maakt is onder anderen de grootte van de site: er werken hier zo’n 120 mensen. Dit betekent dat je iedere dag wel te maken hebt met (bijna) alle verschillende disciplines in de organisatie. Daarnaast zie je de impact van je eigen werk snel terug. De site in Zwijndrecht is een platte organisatie met korte lijnen. Men weet elkaar altijd goed te vinden en de communicatiestijl is direct en persoonlijk.

Functie

Als Werkvoorbereider binnen de afdeling WKD start jij je dag met het beoordelen van de storingen van de afgelopen 24 uur als input voor de dagelijkse ochtendmeting waar jij ook vast deel van uitmaakt.

Na het overleg ga je aan de slag met de rest van je taken lijst. Denk hierbij aan het beoordelen van aanvragen voor onderhoud, het vaststellen van oorzaken van storingen, overleggen met betrokkenen en hen adviseren over oplossingsmogelijkheden.

Is er onderhoud nodig? Jij houdt je bezig met het zelfstandig en/of in teamverband voorbereiden, inplannen, begeleiden en evalueren van (geplande) onderhoudswerkzaamheden en projecten. Daarnaast ondersteun jij de monteurs bij het oplossen van storingen en uitvoeren van regulier onderhoud, daar waar nodig.

Om te zorgen dat iedereen binnen de afdeling WKD zijn werk goed kan doen zorg jij ervoor dat noodzakelijke materialen, diensten en hulpmiddelen tijdig en tegen de juiste condities worden verkregen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het drijven van de werkstroomprocessen van ons asset management framework, het opstellen en verstrekken van TRA ’s en werkvergunningen en toezicht houden op de werkzaamheden en voorstellen doen ter verbetering van het preventief onderhoudssysteem en de onderhoudsprocessen.

In een werkvoorbereider zijn wij op zoek naar iemand met een proactieve en flexibele houding. Je bent ten alle tijden op de hoogte van nieuwe technieken en ontwikkelingen op het vakgebied. Daarnaast ben je bereid ook buiten vaste werktijden bereikbaar te zijn ter ondersteuning bij storingen/calamiteiten.


Functie eisen

• een afgeronde MBO-4 opleiding, richting WTB;

• meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie in een productieomgeving;

• goede beheersing Nederlandse taal (spreekvaardig / schrijfvaardig), Engels, Duits is een pré;

• in het bezit zijn van een VCA-vol certificaat en een flinke dosis gevoel voor veiligheid;

• kan jij zowel zelfstandig als in teamverband functioneren; zowel op kantoor als in de productieomgeving;

• ben jij sociaal en communicatief vaardig en vind je het leuk om met collega’s binnen de technische dienst en de productieafdelingen te schakelen;

• sta jij stevig in je schoenen en kan jij goed prioriteiten stellen wanneer het werk daar om vraagt;

• ben je accuraat, creatief en klantgericht. Afspraak is afspraak.


Inlichtingen

Wil je direct solliciteren?

Dat kan door op de sollicitatiebutton hieronder te klikken. Vul het korte formulier in met jou gegevens en dan nemen wij snel contact met je op. Heb je nog vragen of wil je mij nog spreken voor verdere informatie dan kan dat via telefoonnummer 020-2610250 of per E-mail: mark@sourcewellengineering.com. Ik zie je sollicitatie graag tegemoet en tot snel!

Met vriendelijke groet,

Mark van der VeldenSollicitatie

Mark Van der Velden +31 20 261 0250