Introductie

Heb jij een passie voor machines en vind je het leuk om storingen, fouten en andere bijzonderheden te signaleren en te rapporteren? Heb je kennis van geautomatiseerde productieprocessen en vind je het interessant om zorg te dragen voor kwaliteit, veiligheid, hygiëne, orde en netheid van de plant? Zoek dan niet verder!

Organisatie

De locatie waar je komt te werken is gelegen in de populaire, goed bewaard gebleven, historische regio van Nederland en in de belangrijkste industriële erfgoedsite van Europa. Onze klant is al tientallen jaren actief in Zaandijk. Werken bij deze organisatie in Zaandijk betekent plezier, pragmatisme en uitdaging in een innovatieve werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. Op de locatie Zaandijk werken circa 130 medewerkers samen in een informele en professionele omgeving. In de fabriek werken zo’n 50 medewerkers in verschillende ploegensystemen. Onze klant zal op de locatie in Zaandijk een wereldwijd kenniscentrum voor plantaardig voedsel bouwen in lijn met haar strategische richting om te voldoen aan de snelgroeiende vraag naar plantaardig voedsel. Hierdoor kunnen klanten plantaardig eten en drinken ontwikkelen, proeven en brengen met de hulp van de organisatie als onderdeel van de gevestigde gezamenlijke ontwikkelingsaanpak. In de organisatie wordt het leren van medewerkers sterk aangemoedigd. Daarnaast heb je alle ruimte om je rol zelfstandig in te vullen en worden initiatieven gewaardeerd. Onze klant is een pragmatisch bedrijf met korte rapportagelijnen.

Functie

Onze klant is per direct op zoek naar een Process Operator B voor hun productie locatie Zaandijk. In deze rol ben je verantwoordelijk voor raffineren en bereiden van producten in de Productie organisatie volgens de instructies, procesvoorschriften en recepturen zodanig dat de producten worden geproduceerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwantiteit, kwaliteit, milieu en (voedsel) veiligheid. Je gaat van minimaal 3 werkplekken binnen Processing beheren. Daarnaast zorg je er samen met jouw collega’s voor dat er schone en veilige werkomgeving is. De verantwoordelijkheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot: Instellen, bedienen en bewaken van het productieproces. Corrigeren van afwijkingen binnen vastgestelde grenzen; Zorg dragen voor het optimaal werken van machines: verhelpen van storingen daar waar mogelijk en verrichten van eerstelijnsonderhoud ter bevordering van productiecontinuïteit; Uitvoeren van kwaliteitscontroles aan het proces, machines en product; Zorg dragen voor kwaliteit, (voedsel) veiligheid, hygiëne, orde en netheid van de plant; Signaleren van en rapporteren over gebreken, fouten of andere bijzonderheden; Het nemen van monsters voor eigen analyse of analyse door het lab; Afhankelijk van de kennis van de werkplek binnen Processing, verantwoordelijkheid dragen bij Mengen (ruwe blending en postblending), Bleken en Omesteren, Deodoriseren, Karnzolder en/of Bulkverlading; Uitvoeren van administratieve taken zoals procesparameters, storingsbon, afwijkingsregistratie etc.; Lopen van rondes ter controle van installaties en proces; Zorgen voor overdracht van eigen werkzaamheden bij ploegenoverdracht en rapporteren van voortgang aan teamleider; Signaleren en melden van verbeter ideeën en deelname aan continue verbeterprojecten.

Functie-eisen

Ze zijn op zoek naar iemand met sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Ze denken aan iemand die zich herkent in het volgende profiel: VAPRO B of MBO niveau 4 voedingsmiddelentechnologie; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de levensmiddelenindustrie; VCA; Kennis van geautomatiseerde productieprocessen; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Kennis van en ervaring met het Office-pakket en diverse procesbesturingssystemen.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Vapro B? Neem dan direct contact met ons op! Christiaan van Duijn | Christiaan@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0253!

Sollicitatie

Team Industrie