Introductie

Wij zijn opzoek naar een Trade Marketeer. Hoe goed doet de organisatie het, welke kansen zijn er? Hoe ontwikkelt de consument zich? Daar draait het bij jou om. Ben jij een commercieel gedreven ? En zoek je een nieuwe uitdaging bij een snel groeiend bedrijf? Dan komen wij graag met jou in contact.

Organisatie

De opdrachtgever zijn een groep slagers die gaan voor de mooiste en lekkerste producten. Het succes is gebaseerd op lef en vernieuwing. Met originaliteit, meedenken en ook durven uitdagen zijn zij in staat om voorop te lopen en samen te winnen. Ze willen de lekkerste en kwalitatief de allerbeste producten afleveren. Iedere dag vers. Want zij geloven in vers! Een grote passie voor onze mooie producten is wat zij delen. En dat maakt de producten bijzonder, “Group of Butchers”. zij maken voornamelijk private label vleeswaren, vegetarische producten, soepen, maaltijden en salades voor de retail, het gespecialiseerde kanaal en de out-of-home-markt. Dit doen ze op tien hoogwaardige productielocaties die zich verspreid bevinden over Nederland, België en Duitsland.

Functie

Als Trade Marketeer maak je deel uit van de afdeling Category Development zoals distributie, afzet, omzet, promoties, shopper, online, enzovoort. In deze functie werk je nauw samen met de sales managers en productmanagers om samen succesvolle product,- en marktgerichte initiatieven, acties en promoties te ontwikkelen en te initiëren. Als Trade Marketeer maak jij het verschil in de relatie met de klanten. De functie is voor 32 – 40 uur per week.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding, richting commerciële economie, bedrijfskunde, marketing of vergelijkbaar; Je hebt 3-5 jaar werkervaring in vergelijkbare functie in FMCG en/of Retail; Ervaring met IRI of Nielsen data is vereist; Ervaring met klantkaartdata en shopperonderzoeken is een pré; Microsoft Excel Je hebt affiniteit met de vers sector/foodsector, met name de vleessector; Je bent stressbestendig, flexibel en kunt goed omgaan met deadlines; Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen, legt snel verbanden, werkt accuraat en je kunt de analyses omzetten in concrete adviezen; Je bent commercieel, overtuigend, enthousiast en resultaatgericht; Je kan goed zelfstandig werken en indien nodig in teamverband.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie trade Marketeer? Neem dan direct contact met ons op! davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food +31 20 261 0255