Introductie

Vind je het leuk om geregeld tussen de machines te staan? Ben je een ster in het oplossen van onverwachte storingen en problemen en ben je daarnaast ook nog een echte doorzetter die initiatief durft te nemen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant is wereldwijd leider in metalen en glazen verpakkingsoplossingen. Ze produceren verpakkingen voor ’s werelds grootste merken, zoals flesjes en blikjes voor dranken, wijnflessen en glazen potten voor conserven en sauzen. Dagelijks produceren ze meer dan 160 miljoen verpakkingen en deze kunnen oneindig gerecycled worden. Sindsdien zijn ze uitgegroeid naar een succesvolle organisatie met meer dan 16.000 medewerkers en een omzet van circa 7 miljard.

Functie-eisen

Hbo-opleiding Mechatronica, Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigkunde of gelijkwaardig aangevuld met kennis van elektrotechniek; Ervaring in een vergelijkbare rol, bijvoorbeeld als Proces of Productie Engineer en je hebt een uitstekend vaktechnisch inzicht; Kennis/ervaring met en het verbeteren van productieprocessen en -machines; Maken van rapportages, verslagen en documentatie; Eigenschappen als innovatief, oplossingsgericht, flexibel, aanpakken en doorzetten en je durft het initiatief te nemen; Uitstekende communicatieve vaardigheden, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en goede coaching en trainingsvaardigheden; Woonachtig binnen een straal van max. 40 min. reistijd rondom Moerdijk.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Technisch Specialist? Neem dan direct contact met ons op! Lutfie el Mousati | lutfie@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0253

Sollicitatie

Team indsutrie