Introductie

Heb je altijd al als Purchaser willen werken bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland? Lees dan snel verder!

Organisatie

De klant creëert een klimaat voor groei. Het is de klant zijn missie om een optimale omgeving te creëren waarin zowel planten als mensen zo goed mogelijk kunnen werken, groeien en zich kunnen ontwikkelen. Wij bieden wereldwijd oplossingen voor tuinbouw, gebouwautomatisering en alles daartussenin. Wij zijn leidend in de ontwikkeling en productie van technologie voor het optimaliseren van omgevingscondities en processen. Wij zijn er dan ook trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen, zoals energie en water.

Functie

Als Purchaser werk je aan het inrichten en verbeteren van de Supply Chain van de aan jou toegewezen producten op het gebied van kwaliteit, logistiek, innovatie en kosten. Voel je je thuis in een hightechomgeving en ben je altijd op zoek naar verbetering? Dan is deze veelzijdige functie op jouw lijf geschreven.

Wat doet een Purchaser bij de opdrachtgever?

Als Purchaser richt je je met name op de fysieke producten binnen het productpakket van de opdrachtgever. Deze mechanische- en elektronicaproducten wordt enerzijds door onze productontwikkelafdeling in nauwe samenwerking met ontwikkelpartners ontwikkeld en vervolgens extern geproduceerd bij onze (internationale) leveranciers en anderzijds als standaardproduct ingekocht conform onze specificaties. Je vervult hierbij een regisserende rol en bent betrokken bij het uitbesteden van nieuwe producten en het onderhouden en verbeteren van bestaande producten. Met jouw kennis en ervaring voor het inrichten van een Supply Chain weet jij, in samenwerking met je collega’s, de juiste keuzes te maken voor een optimale keten van toeleveranciers en voorraadniveaus. Uiteraard is het onderhandelen en het afsluiten van contracten hierbij een belangrijk onderdeel. Je initieert en leidt verbetertrajecten en maakt deze inzichtelijk op basis van het QLTC-principe. Je bezoekt regelmatig de leveranciers voor het uitvoeren van audits en bespreken van corrigerende en preventieve acties. Focus ligt hierbij op samenwerken. Wij streven naar een goede relatie met onze leveranciers na, waarbij respect en gelijkwaardigheid belangrijke uitgangspunten zijn om gezamenlijk maximale waarde te leveren voor onze klanten.

Functie-eisen

Voorop staat dat je je als ervaren Purchaser kunt vinden in de missie van de Organisatie. Wij denken daarnaast dat we een match zijn als je:


Een HBO opleidingsachtergrond hebt, bijvoorbeeld op het gebied van Inkoopmanagement of Logistiek;

Vanwege het productenpakket met bijbehorende leveranciers, voldoende technische affiniteit bezit;

Een proactieve teamspeler bent die ervaring heeft met het inrichten van een Supply Chain, van selectie tot en met contractmanagement;

Een initiator bent en verbetertrajecten richting onze leveranciers leidt op basis van het QLTC-principe;

Een actieve bijdrage kan leveren aan productontwikkelingstrajecten waar concepten en ideeën worden uitgewerkt naar concrete inkoopzaken en uitbestedingen;

Analytisch, kwaliteit- en relatiegericht, communicatief en besluitvaardig bent;

Zowel in het Nederlands als het Engels kunt communiceren met collega’s en leveranciers.

Inlichtingen

Christiaan van Duijn

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

Mail: christiaan@sourcewellengineering.com

Web: www.sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Christiaan van Duijn +31 20 261 0250