Introductie

Liggen kwaliteit en professionaliteit aan je hart? Ben je pro-actief, niet bang om een uitdaging aan te gaan en heb je daarnaast ook affiniteit met elektrotechniek? Lees dan snel verder!

Organisatie

Al meer dan 60 jaar brengt onze klant plezier aan miljoenen mensen door vindingrijkheid en enthousiasme te gebruiken om voortdurend de verwachtingen van de klant te overtreffen en zo hun leven te verrijken. Sinds de stichter de organisatie oprichtte, is het hun missie om aan AL hun klanten KANDO te geven. Niet alleen met de producten, maar ook aan onze medewerkers. KANDO is een Japans woord om het gevoel van diepe tevredenheid en opwinding uit te drukken dat je krijgt als je iets tegenkomt van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestatie.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, het onderhoud en de bezetting van je onderhoudsteam. Dit is een van de 2 teams die het geautomatiseerde magazijn van onze klant ondersteunen in een 2-ploegendienst. Je werkt nauw samen met een andere teamleider en de afdelingsmanager. Je dag bestaat uit preventief onderhoud, procescoƶrdinatie en het uitvoeren van projecten om een hoge systeembeschikbaarheid, teamefficiĆ«ntie en optimaal productieproces binnen het magazijn te garanderen. Je deelt je dagelijkse rapporten met het management en het team. Belangrijkste verantwoordelijkheden: Je zorgt voor een kwalitatief hoogstaand menselijk en technisch ondersteuningsteam voor de operationele medewerkers van het Warehouse; Je zorgt voor een betrouwbare werking/onderhoud van het warehouse material handling systeem; Je begeleidt, coacht, controleert en verzorgt documentatie voor training en opleiding van personeel in je eigen team en 3rd party key WHS operators; Je zorgt voor, initieert, bewaakt, controleert en stelt kwaliteitsnormen voor werkzaamheden, reparaties, documentatie en software; Je werkt actief mee aan het behoud van een veilige werkomgeving; Je zorgt voor duidelijke instructies, documentatie, opleiding en fungeert als “communicatiehub” tussen/voor onderhoudspersoneel, de organisatie zelf en derde partijen; Je neemt actief deel aan functiegerelateerde projecten; Je initieert en voert projecten uit voor technische (TPM) verbeteringen/ontwikkelingen binnen eigen en andere afdelingen.

Functie-eisen

De organisatie zoekt een gemotiveerde en inspirerende collega, die graag de business ondersteunt en zich echt inzet voor het succes van de klant. Je beschouwt jezelf als een snelle leerling en een snelle doener. Met je pro-actieve houding en leidinggevende vaardigheden, wil je zaken laten gebeuren. Je bent een teamspeler en bereid om een stapje extra te zetten en bent niet bang om uitdagingen aan te gaan. Kwaliteit en professionaliteit liggen je na aan het hart. Wat breng je mee? Je bent in het bezit van een MBO 4 diploma richting elektrotechniek; Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie; Je hebt kennis van Microsoft Office en onderhoudssoftware; Sterke plannings- en communicatieve vaardigheden; Je hebt geen last van hoogtevrees; Basiskennis van procesautomatisering is een must. Mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Basiskennis Duits is een pluspunt.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Teamlead Maintenance Engineer? Neem dan direct contact met ons op! Christiaan van Duijn | Christiaan@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0253

Sollicitatie

Team Industrie