Introductie

Wil jij werken bij een leuk en innovatief bedrijf met genoeg verdere mogelijkheden? dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Organisatie

Word jij graag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Om met de allernieuwste technieken producten te maken die op het randje van het maakbare zijn? Bij onze opdrachtgever ontwikkelen en produceren ze complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is. Tevens bieden ze technische uitdagingen waarbij je een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen. Met een team van zo’n 800 enthousiaste en gedreven collega’s ontwikkelen en produceren ze hightech apparatuur voor internationale klanten in diverse markten zoals de semiconductor, analytische, science, solar, medische en aerospace industrie. Werken bij onze klant betekent veel variatie in je werk en samenwerken binnen een informele en open sfeer. Je krijgt alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt. Of dat nu is op het gebied van engineering, productie, logistiek of inkoop. Tevens bieden ze jou opleidingsmogelijkheden om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder één dak maakt het een unieke werkgever met veel doorgroeimogelijkheden in binnen- en buitenland.

Functie

Of je nu een leidinggevende baan ambieert of je verder wilt ontwikkelen als technisch specialist, bij onze klant bieden we je niet alleen een baan maar een echte kansrijke carrière. Samen gaan wij kijken naar jouw ambities en in welke functie je capaciteiten het beste tot zijn recht komen. Je start bijvoorbeeld in een functie als: factory- of manufacturing engineer, supply chain engineer of sales support officer. Binnen een van deze rollen weet jij het onmogelijke vorm te geven in concrete plannen en ideeën, je deinst niet terug voor een beetje uitdaging.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding supply chain, techniek of (technische) bedrijfskunde;

Je hebt 3-5 jaar ervaring in de (high tech) maakindustrie en toe aan de 2e of 3e stap in je carrière;

Je bent een procesdenker, met oog voor verbeteringen;

Je krijgt voldoening wanneer je kunt bijdragen aan je eigen ontwikkelingen en die van onze organisatie

Je bent ondernemend, neemt graag initiatief en resultaatgericht.

Inlichtingen

Christiaan van Duijn +31 20 261 0253

Christiaan@sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Team Industrie +31 20 261 0253