Introductie

Voor een bijzonder gerenommeerde en sterk groeiende toeleverancier aan de Automotive, Semiconductor en Life Sciences industrie zijn wij op zoek naar een ervaren : QA Engineer, met flink wat ervaring in Supplier Quality Engineering We zoeken een goede procesdenker en bruggenbouwer die kwaliteit organisatie breed gaat op pakken en daarbij mee denkt aan continue verbeter processen waar écht wat mee gedaan wordt. Lees snel verder!

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het registreren, afhandelen en coördineren van alle afwijkingen rondom de productie van onze hightech kabels en connectoren. In deze functie ben je in de breedte van de organisatie betrokken. Jouw main focus zal liggen op leveranciersklachten, waarbij je problemen grondig analyseert en zowel structureel als duurzaam oplost. Naast de dagelijkse ad-hoc kwaliteitskwesties initieer je ook ideeën met betrekking tot de borging en continue verbeteren van de kwaliteit in onze processen en in ons bedrijf. Je werkt nauw samen met de overige Quality Engineers en rapporteert wekelijks de voortgang aan de Quality Manager. Daarnaast ondersteun je direct de Quality Engineers in onze werkmaatschappij in Slowakije. Je krijgt de vrijheid en de flexibiliteit om je eigen agenda in te delen. Tot je taken behoren verder: • vertegenwoordigen, uitdragen en coördineren van het geldende kwaliteitsbeleid van de organisatie, zowel intern als extern; • input geven aan de account engineer bij offertes omtrent de gestelde klantkwaliteitseisen en geldende standaarden; • het registreren, coördineren en valideren van leveranciers- en klantenklachten (volgens 8D methodiek) en de hiervoor de benodigde communicatie uitvoeren, zowel intern als extern; • initiëren en coördineren van verbeteracties en plannen; • uitvoeren en begeleiden van interne audits op producten en processen; • uitvoeren en opvolgen van supplier audits.

Functie-eisen

Je bent van nature analytisch sterk en weet op een accurate manier te werken. Je bent communicatief vaardig en weet goed en effectief met anderen te schakelen. Je bent daarnaast in staat op verschillende niveaus constructieve gesprekken te voeren. Je deinst er bijvoorbeeld niet voor terug om te sparren met onze werkmaatschappij in Slowakije. Je staat stevig in je schoenen en vormt met je collega’s het kwalitatieve hart van de organisatie. Inhoudelijke discussies welke ertoe leiden dat kwaliteitsnormen en gemaakte afspraken nagekomen worden, ga je niet uit de weg. Je werkt nauw samen met je team en bent systematisch en procesmatig in het uitvoeren van je werkzaamheden. Verder beschik je over: • een afgeronde HBO opleiding in een technische richting; • minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Quality of manufacturing engineer, bij voorkeur vanuit een technische productieomgeving; • aantoonbare ervaring met 8D, APQP, Statistische Proces Controle, FMEA of greenbelt toepassingen. VDA6.3 of IATF kennis is een pre; • in staat technische tekeningen en bijbehorende documentatiepakketten te lezen en te beoordelen; • algemene kennis m.b.t. ERP systemen en goede ervaring met MS Office; • fulltime beschikbaar; • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre.

Inlichtingen

Roderick Hondelink Sourcewell B.V. Keizersgracht 127 1015CJ AMSTERDAM Tel: +31 20 261 0250 Mail: roderick@sourcewellengineering.com Web: www.sourcewellengineering.com