Introductie

Voor een supergaaf Nederlands bedrijf in de mobiliteit zoeken wij een slimme, analytische en charismatische: Supplier Quality Engineer We zoeken een creatieve techneut die buiten kaders durft te denken, met de Quality expertise om binnen zeer strenge kwaliteitseisen te kunnen opereren. Ben jij een Quality Engineer die naast stevig optreden bij problematiek, ook tactisch en persuasief kan zijn naar leveranciers en collega’s? Lees snel verder!

Organisatie

Bij deze Nederlandse organisatie in de veluwe worden zon 275.000 fietsen gemaakt. De organisatie is 350 medewerkers sterk op deze locatie. Deze marktleider profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid. Export is één van de strategische speerpunten. Kwaliteit staat sinds de oprichting in 1892 voorop. Binnen de organisatie zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt deze organisatie sterk. Het is de manier waarop iedere dag met elkaar en met de klanten en leveranciers om wordt gegaan. Voor de afdeling Quality Assurance zijn we op zoek naar een ervaren Supplier Quality Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en beheersen van de kwaliteit van onze inkoopdelen en de daaraan verbonden processen bij onze leveranciers. Je begeleidt onze inkoopcollega’s en leveranciers in het verminderen van kosten als gevolg van afwijkingen. Je stelt afwijkingsrapporten op en ziet toe op een snelle en correcte opvolging daarvan bij onze leveranciers. Je bent betrokken bij leveranciers beoordelingen en ondersteunt onze ingangscontroleurs bij de steekproefcontroles en de te hanteren meetmethodes. Daarnaast verricht je werkzaamheden om het kwaliteitssysteem op orde te houden, door onder meer het uitvoeren van audits en analyses en het adviseren van leidinggevenden. Dankzij jouw procesmatige en technische blik en goede omgang met verschillende stakeholders en diverse belangen boek jij succes. Je krijgt mensen mee in het kwaliteitsdenken en je bent in staat hun gedrag te beïnvloeden. Samen met de Innovation Quality Engineer en de Production Quality Engineer, jouw directe collega’s, rapporteer je aan de Quality Assurance Manager.

Functie

Je stelt afwijkingsrapporten ( NCR ) op en ziet toe op een snelle en correcte opvolging daarvan bij de leveranciers; Je bent betrokken bij leveranciers beoordelingen en ondersteunt onze ingangscontroleurs bij de steekproefcontroles en de te hanteren meetmethodes; Daarnaast verricht je werkzaamheden om het kwaliteitssysteem op orde te houden, door onder meer het uitvoeren van audits en analyses en het adviseren van leidinggevenden; Dankzij jouw procesmatige en technische blik en goede omgang met verschillende stakeholders en diverse belangen boek jij succes. Je krijgt mensen mee in het kwaliteitsdenken en je bent in staat hun gedrag te beïnvloeden; Samen met de Innovation Quality Engineer en de ProductionQuality Engineer , jouw directe collega’s, rapporteer je aan de Quality Assurance Manager.

Functie-eisen

Een afgeronde, technische HBO opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouw of technische bedrijfskunde en een aantal jaar werkervaring met kwaliteitssystemen in een productieomgeving. Verder herken je jezelf in het volgende: • Je bent communicatief sterk en kunt je makkelijk bewegen op diverse niveaus in de organisatie. Je begrijpt en communiceert goed zowel op directieniveau als met collega’s in het operationele proces, zowel in het Nederlands als in het Engels (mondeling en schriftelijk). • Je bent analytisch ingesteld, klantgericht, accuraat, initiatiefrijk en resultaatgericht, hebt overtuigingskracht en een bijzonder oog voor processen en kwaliteit. • Je hebt kennis van huidige kwaliteitsborgingsystemen, kwaliteitsmanagement, ISO normeringen en VDA. Je bent bereid om te reizen en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Inlichtingen

Roderick Hondelink Sourcewell B.V. Keizersgracht 127 1015CJ AMSTERDAM Tel: +31 20 261 0250 Mail: roderick@sourcewellengineering.com Web: www.sourcewellengineering.com