Introductie

Ben jij op zoek naar een stage plaats in het centrum van Amsterdam? Het hele jaar door bieden wij verschillende stageplaatsen aan, zoals Talent Sourcer of Relatiebeheerder, waarbij jij alles kan leren over arbeidsbemiddeling en sales!


Organisatie

Sourcewell is een no-nonsense technisch recruitmentkantoor dat bemiddeld in voornamelijk Quality professionals binnen de Food, Automotive, Pharma & Life Sciences, Oil & Gas (Up-, Mid- & Downstream), Petrochemical, Marine/Offshore, Civil Engineering en andere technische sectoren. Hierin bemiddelen we zowel in vast als tijdelijk ingehuurd personeel.We zijn een relatief klein bureau maar focussen ons op niche functies binnen het Quality segment en hebben hierin de ruimte en tijd om kwaliteit en commitment naar onze klanten te leveren. Dit wordt herkend in de sectoren waarin wij werkzaam zijn. Met als gevolg dat wij ondertussen overwegend klanten hebben die bij ons terugkeren.Ons team is jong en hecht en bestaat uit drie consultants, een manager, twee talent sourcers een office manager en een managing director met verschillende achtergronden. Wij werken elke dag hard om succesvol te blijven en vieren graag onze successen. Tussen de middag lunchen we uitgebreid en bij mooi weer doen we dit graag op het dakterras. We kijken direct uit op de Keizersgracht en onze sloep, waar we bij mooi weer op kunnen varen door Amsterdam.

Functie

Wat ga je doen als Talent Sourcer?

  • Online zoeken naar geschikte kandidaten voor de vacatures van onze klanten;
  • Telefonisch kandidaten interviewen;
  • Samenwerken met de consultants om succesvolle plaatsingen bij onze opdrachtgevers tot stand te kunnen brengen;
  • Bouwen en onderhouden van online netwerken en communicaties.


Wat ga je doen als relatiebeheerder?

  • Projecten aanmaken voor nieuwe vacatures op LinkedIn Recruiter;
  • Online zoeken naar geschikte kandidaten voor de vacatures van onze klanten;
  • InMails schrijven en versturen naar geschikte kandidaten;
  • Telefoonnummers / cv’s achterhalen van kandidaten, die bijvoorbeeld hebben gereageerd op de InMails die je verstuurd hebt, voor de consultants / sourcers;
  • Samenwerken met de consultants om succesvolle plaatsingen bij onze opdrachtgevers tot stand te kunnen brengen;
  • Bouwen en onderhouden van online netwerken en communicaties.

Functie eisen

We zoeken studenten die niet bang zijn voor commercie. Jij bent energiek, niet bang om fouten te maken en stelt graag vragen. Je hebt bij voorkeur binding met de stad Amsterdam.


Wat bieden we?

Bij Sourcewell stap je in een jong bedrijf waar eigen initiatief enorm wordt gewaardeerd en waar je echt kan meebouwen aan onze groei en toekomst.


Wij bieden een stagevergoeding en uitstekende praktijkbegeleiding. Bovendien hebben wij ook een ongelimiteerde bonusregeling, waar ook jij aan mee doet!


Wij weten uit ervaring wat stage lopen is en sluiten graag aan bij de eisen vanuit jouw opleiding. We bieden een open, energieke en gedreven werksfeer waar altijd ruimte is voor jouw inbreng. Je werkt mee als volwaardige collega in een jong en ambitieus team.Inlichtingen

Lieke de Backer

lieke@sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Lieke de Backer

lieke@sourcewellengineering.com