Het verhaal van Davide

Davide werkt al ruim vier jaar bij Sourcewell, begonnen als recruiter en vandaag de dag teammanager van sector food. Wij vroegen hem wat het werken bij Sourcewell zo bijzonder maakt?

“Ik voel me helemaal thuis en op mijn gemak bij Sourcewell. Ik heb leuke collega’s en top opdrachtgevers waar ik elke dag voor aan de slag mag gaan. Zolang ik daarbij mijn diepe plaatjes tussendoor mag draaien ben ik een gelukkig man.”

 

 

Davide, wat voor functie vervulde je voordat je bij Sourcewell kwam werken?

“Leuk dat je dat vraagt Dean. Mijn eerste echte sales baan was het verkopen van het Parool in Amsterdam bij Pepperminds. Hier merkte ik dat mijn passie voor sales groot is. Mijn belangrijkste leerpunten hier waren positivisme, doorzettingsvermogen en een persoonlijke manier van benaderen.

Na Pepperminds ben ik regiomanager geworden bij een stichting in Amsterdam. Hier heb ik de vrijheid gekregen om een heel team op te zetten en aan te sturen. Na mijn ervaringen opgedaan te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb een passie voor sporten, dit heb ik gecombineerd met het werk als Sales Consultant voor een Sportschool in Amstelveen. Tijdens het werken bij deze sportschool leerde ik Roderick kennen (oprichter Sourcewell). Hij vroeg mij op gesprek te komen, het balletje is toen gaan rollen en nu werk ik hier alweer vier jaar met plezier.”

 

Hoe ziet een dag bij Sourcewell eruit?

“Mijn dagen zijn altijd heel divers. Ik onderhoud bestaande relaties en ben altijd bezig met het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Als teammanager heb ik daarnaast de taak om het team draaiende te houden. Waar gaan we ons op focussen, een stukje coaching en hulp aanbieden zodra ze ergens tegenaan lopen. Ik vind het vooral leuk om vaste relaties op te bouwen met mooie bedrijven maar ook het nauw samenwerken met mijn collega’s. Zo werk ik bijvoorbeeld al jaren samen met Wouter en is hij tevens een erg goede sparringpartner. Mijn collega Luciano die sinds dit jaar begonnen is ook niet meer weg te denken! Ik ben ontzettend blij met zijn inzet en goede energie in het team! Youri die sinds een paar maanden geleden is begonnen maakt ook al grote stappen en is al snel een meerwaarde voor het team geworden.  Voor mij is de teamspirit van groot belang en daar dragen deze mannen allen enorm aan bij!”

Als je een moment moet kiezen Davide, wat is dan je favoriete moment?

“We hebben een aantal legendarische uitjes gehad met het Sourcewell team die ik nooit meer zal vergeten. De details laten we maar de details 😉. Daarnaast heb ik ontelbaar veel gelachen samen met mijn collega, baas, sportmaatje en inmiddels soort van peetvader Roderick. Of het nou tijdens een uitje was of tot 8 uur ’s avonds op kantoor (met die goede oude trance classics of techno plaatjes op de achtergrond). Het team bij Sourcewell maakt voor mij echt het verschil.”

 

Zou jij andere mensen aanraden om bij Sourcewell te werken?

“Dean ik zeg dit niet om zieltjes te winnen, maar Sourcewell is voor mij een geweldige werkgever. Ik haal elke dag voldoening uit het oplossen van problemen die soms onoverbrugbaar lijken. Daarnaast is het echt de positieve sfeer die altijd aanwezig is op de werkvloer. Uiteraard maken mijn gezellige collega’s het werk elke dag een feestje! We werken hard, maar daartegen hebben we nog nooit een dag gehad waar we niet hebben gehuild van het lachen. Wanneer we weer een kandidaat hebben mogen blij maken met een nieuwe kans, dan vieren we dat met het hele team.”

 

Werken bij Sourcewell?

Bij Sourcewell zijn we altijd opzoek naar nieuw talent. Lijkt het jou nu leuk om te werken bij het leukste recruitment bureau van Nederland? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. We bespreken de mogelijkheden graag met je.