Zoals velen van jullie vast hebben gehoord en/of gelezen is sinds 25 mei de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Organisaties worden hierdoor verplicht om precies te documenteren welke persoonsgegevens van wie ze in bezit hebben, hoelang ze die bewaren en wat ze ermee doen. Iedereen heeft dan ook het recht om zijn of haar gegevens in te zien, te wijzigen, over te dragen of te verwijderen.

Misschien kan je je al wel voorstellen dat dit veel invloed heeft op een bedrijf zoals dat van ons. Omdat wij de privacy van iedereen zeer belangrijk vinden hebben wij een privacy team samengesteld dat ervoor zorgt dat wij (blijven) voldoen aan deze wetgeving.

Niet alleen hebben we veel tijd gestoken in de nodige handelingen, ook hebben wij een eigen online portal laten bouwen waar al onze kandidaten ten alle tijden zijn of haar gegevens, kunnen inzien, aanpassen en verwijderen. Zo heb jij zelf 100% controle over de gegevens die wij van je hebben.

Heb jij nog geen eigen account voor onze portal en zou je dat wel graag willen, zodat wij je kunnen verder helpen met het vinden van je droombaan? Neem dan gerust contact met ons op via contact@sourcewellengineering.com