Introductie

Ben jij de senior marketeer die wij zoeken? Voor een dynamische functie zoeken wij iemand die graag impact maakt met zijn of haar werk. Iemand die analytisch is ingesteld en plannen weet om te zetten naar de praktijk? Ben jij een sociaal persoon die situaties positief kritisch benadert en creatieve oplossingen weet aan te dragen? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Organisatie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Senior Marketeer die het Team Marketing In staat zelfstandig projecten te initiëren en uit te voeren in de rol van projectleider; Een bruggenbouwer met externe stakeholders.

Functie

Samen met de Manager Marketing en Communicatie lever jij een belangrijke bijdrage in de uitvoering van de marketing- en communicatieplannen van het bedrijf. Je voert zelfstandig werkzaamheden uit op het gebied van zowel interne als externe communicatie en coördineert verschillende projecten. Als projectleider ben je betrokken bij projecten van idee tot resultaat waarbij je in concepten kunt denken, acties initieert en budgetten beheert. Je bouwt mee aan de naamsbekendheid van de organisatie, het versterken van de marktpositie en optimaliseren van de communicatiestrategie. Taakomschrijving Je bent het aanspreekpunt voor marketing- en communicatievraagstukken en je neemt regie bij de verbinding van de business units; Je hebt een adviserende rol richting management en directie; Je bent een actieve ambassadeur van het bedrijf, bijvoorbeeld op bijeenkomsten en seminars; Je krijgt energie van PR, woordvoering en voorlichting; Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van acties die voortvloeien uit de strategische marketingplannen; Je coördineert en voert diverse communicatieprojecten uit; Je organiseert webinars, evenementen en bijeenkomsten vanuit commercieel oogpunt; Je bent gesprekspartner voor mediapartners en coördineert de ontwikkeling van diverse marketinguitingen; Je bent een kei in het schrijven van teksten en medeverantwoordelijk voor content via de verschillende kanalen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde Bachelor opleiding Marketing en Communicatie of gelijkwaardig; Minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk), goede beheersing van het Engels is een pré; Je snapt de processen van online marketing en kunt hier een bijdrage aan leveren; Je bent een sociaal persoon en goed in het leggen van nieuwe contacten; Je hebt ervaring in het uitvoeren en monitoren van marketingplannen; Je bent een creatief persoon en denkt in conceptuele plaatjes; Je hebt een positief kritische blik en komt actief met verbetervoorstellen; Je hebt een goed inlevingsvermogen en kunt meebewegen met de business. Je bent hierin flexibel en empathisch en past je stijl van communicatie aan op je gesprekspartner; Je hebt een commerciële drive en vindt het leuk om snel te schakelen; Je bent assertief en in staat om kaders te scheppen op het gebied van budgetten en deadlines. Wat bieden zij Grote zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid; Marktconform salarispakket; Continu kennis en ervaring opdoen on the job; Jaarcontract dat bij wederzijdse tevredenheid wordt omgezet naar een vast dienstverband; Vakantiedagen: 25 dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband; 8% vakantietoeslag; Bedrijfspensioenregeling; Laptop; Mobiele telefoon; Collectieve ziektekostenverzekering bij VGZ; Hybride werken (thuis/kantoor. Dat is nog niet alles Een gezellige werkplek in een leuk team binnen een groeiende organisatie; Afwisseling in werkzaamheden; geen dag is hetzelfde; Veel zelfstandigheid om jouw stempel te drukken op leuke projecten; Ruimte om te groeien en grote mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheid; Investering in je persoonlijke ontwikkeling met begeleiding en trainingsmogelijkheden; Een personeelsvereniging met het gehele jaar door allerlei activiteiten.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Senior Marketeer? Neem dan direct contact met ons op! Davide Peluso | davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food +31 20 261 0255