Introductie

Voor een gerenommeerde organisatie in de trapliften zijn wij op zoek naar een Quality Technican!


Organisatie

Dit is je werkplek als Quality Technician:

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in de omgeving van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar ze zijn ook goed bereikbaar met het OV vanaf Rotterdam. De productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor. Je werkt in een compact team van Quality Engineers en Technicians en je betrokken collega’s zijn specialist binnen hun vakgebied. Ze hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doe je dan ook met de gehele organisatie samen.


Functie

Om zorg te dragen voor een optimaal eindresultaat moet je er als Quality Technician bovenop zitten. Je zorgt voor de controle van inkomende goederen en of deze voldoen aan de maatvoering en kwaliteit zoals dat is afgesproken. Zodra de mobiliteitsproducten klaar staan voor verzending zorg je voor een kwaliteitscontrole zodat de hoge verwachtingen van onze klanten worden overtroffen.

Functie eisen

De organisatie zoekt een Quality Technician die zich (verder) wil verdiepen in het kwaliteitswerk. Bij voorkeur heb je in een technische omgeving gewerkt volgends de principes van lean manufacturing. Je bent positief kritisch, direct en helder in je communicatie en zeer nauwkeurig in je manier van werken. Je behoudt overzicht in complexe processen, bent stressbestendig en initiatiefrijk.


Verder breng je in ieder geval mee:

  • Een afgeronde MBO4 opleiding in een relevante richting;
  • Enkele jaren relevante ervaring in een technische productieomgeving;
  • Bij voorkeur al wat kennis van kwaliteitssystemen (ISO, INK, Lean, TPS) en helemaal zou het mooi zijn als je bekend bent met de kwaliteitstools (8D, FMEA, PPAP, APQP, SPDP, SPC, 6Sigma);
  • Zeer goede beheersing van Engels en bij voorkeur de Duitse taal.

Inlichtingen

Jeb Godefroy

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

Mail: jeb@sourcewellengineering.com

Web: www.sourcewellengineering.com

Jeb GodefroySollicitatie

Steven Struijs +31 20 261 0250