Introductie

Voor een bijzonder gerenommeerde en sterk groeiende toeleverancier aan de Automotive, Semiconductor en Life Sciences industrie zijn wij op zoek naar een:

QHSE Manager

Ben jij de klantgerichte procesdenker en bruggenbouwer die wij zoeken?

Lees snel verder!

Organisatie

Onze klant is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië en China. Zij vinden niet alleen de dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat er een prettige werkomgeving wordt gecreëerd voor onze ruim 2.943 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staat bij deze organisaite centraal en zij hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. Zij geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. De kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

De organisatie is gespecialiseerd in full product lifecycle management (PLM) voor elektronische modules en systemen. Binnen de Business Unit werken ongeveer 180 medewerkers aan de bouw van elektronische modules en systemen voor toepassingen in complexe besturingssystemen. De functionaliteit van deze systemen wordt voor een belangrijk deel bepaald door interactie tussen hardware, software en mechanica. Als werkmaatschappij van de holding sinds 1969 leverancier van electronic manufacturing services (EMS) en EMS-gerelateerde diensten.
Functie

Als Manager QHSE ben je verantwoordelijk voor onze kwaliteit en ontwikkel je het kwaliteitsbeleid in afstemming met het MT. Je bepaalt de doelstellingen op het gebied van QHSE en draagt zorg voor het realiseren van deze doelstellingen. Je ontwikkelt en monitort een continu verbeterprogramma op Q-vlak met als doel het kwaliteitsniveau van de organisatie constant te verhogen. Je weet als geen ander een succesvolle uitvoering van strategische projecten binnen je werkgebied te realiseren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ESH-aspect, waarbij je verder bouwt op de bestaande structuur en de juiste uitvoering begeleidt en borgt.

Samen met de Managing Director bepaal je het VGWM-beleid. Samen met onder andere de VGWM-coördinator en de preventiemedewerkers stuur je de organisatie zo aan dat preventief de juiste acties worden ondernomen (via o.a. continu RI&E-proces) om de veiligheid van de medewerkers te borgen en waar nodig de juiste correctieve maatregelen te (laten) nemen om dit te verbeteren. Daarnaast behoort het ontplooien van initiatieven op het gebied van milieumanagement ook tot je takenpakket. Als Manager QESH rapporteer je aan de Managing Director en maak je deel uit van het Management Team. Functioneel val je onder de Corporate Head of QESH. Je stuurt een team van Quality Engineers en Inspectors (12fte) aan op diverse werkgebieden.

Tot je taken behoren verder:

• Het scheppen van randvoorwaarden om de organisatie in staat te stellen tot het voortdurend verbeteren/borgen van de kwaliteit van onze producten;

• Het invoeren en bewaken van de procedures en normen (vastgelegd in het kwaliteits-handboek) in samenwerking met het Quality team;

• Het uitvoeren van interne en externe audits en van daaruit opstellen van opvolgacties/verbeterplannen;

• Borgen dat interne managementsystemen en dat van relevante suppliers voldoen aan de gestelde eisen;

• Het initiëren, sturen en vernieuwen van de kwaliteitsprocessen in de organisatie met als doel continue verbetering.

Functie eisen

Je bent communicatief zeer vaardig en bent van nature iemand die positief en ondernemend is ingesteld. Je bent in staat de verschillende Quality functionarissen naar een hoger plan te tillen door ze op een juiste coachende manier aan te sturen en ondersteuning te bieden. Dat geldt ook voor andere functionarissen binnen het bedrijf ten aanzien van het gebruik van Quality systemen en methoden, zoals APQP.
Het ontwikkelen van mensen is een belangrijke drijfveer voor je. Je hebt het vermogen om op een gepassioneerde, inspirerende en professionele wijze leiding te geven en een goede balans te houden tussen ruimte geven en zicht houden op een goed verloop van de organisatie. Je bent klant- en resultaatgericht, gestructureerd, pragmatisch en besluitvaardig. Tot slot zoeken een echte teamplayer die ook heel goed in staat is om een onafhankelijke positie in te nemen waar nodig.


Verder vragen we:
• Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde, Logistiek of vergelijkbaar;

• Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving waarvan 5 jaar in een soortgelijke functie;

• Ervaring binnen een productie omgeving is een vereiste;

• Gedegen kennis van relevante kwaliteitssystemen (denk aan ISO 9001, AQAP en APQP);

• Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;

• Fulltime beschikbaar.

Inlichtingen

Mark Van der Velden

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

@: mark@sourcewellengineering.com

Web: www.sourcewellengineering.com


Sollicitatie

Mark Van der Velden +31 20 261 0250