Introductie

Ben je op zoek naar een mooie uitdaging in het kwaliteitsvak? Lees dan snel verder!

Organisatie

Bij de klant maken en ontwerpen we producten voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers, zoals defensie, hightech industrie en machine- en apparatenbouw. We voeren bewerkingen uit met verschillende CNC machines, lassen en construeren, ontwerpen simulatoren voor defensie wereldwijd, en repareren defensievoertuigen en maken loopwielen voor rupsvoertuigen. Door de groei waarin we zitten, zijn we op zoek naar een collega om onze processen te analyseren, te structureren en te verbeteren. First time right moet in het DNA van ons allen komen.

Bij ons is het continu verbeter proces belangrijk. “First Time Right” moet geborgd zitten in onze processen. Als onze nieuwe Quality Assurance Engineer op de afdeling SHEQ (Safety, Health, Environment en Quality) heb je een afwisselende en uitdagende baan in een omgeving die volop in beweging is waar jij maximaal jouw kwaliteiten kwijt kunt. Je bent verantwoordelijk voor alle processen binnen de organisatie, de gehele supply chain en de leveranciers.

Functie

  • Je analyseert de processen en werkinstructies en bepaalt hierin de knelpunten. Door de korte lijnen en vlakke structuur van onze organisatie, voel je je snel thuis en weet je jouw weg te vinden.
  • Je organiseert interne audits en voert audits uit bij (internationale) toeleveranciers. Je begeleidt inspecties door klanten en keuringsinstanties. Je ziet erop toe dat de benodigde specificaties en tekeningen beschikbaar zijn ten behoeve van verificatie- en controletaken;
  • Je hebt regelmatig overleg met de operationele afdelingen zoals projectmanagement, productie, werkvoorbereiding en inkoop. Je vertaalt klant-specifieke eisen op gebied van SHEQ naar de interne afdelingen en adviseert de afdeling Inkoop bij het selecteren van toeleveranciers wat betreft kwaliteitsaspecten;
  • Je verzorgt diverse toolboxmeetings en analyseert interne en externe klachten.

Functie-eisen

  • Het liefst wat ervaring binnen de verspaning of metaalbewerking;
  • Ervaring op meetbanken;
  • Technisch geschoold.

Inlichtingen

Christiaan van Duijn +31 20 261 0250

Sollicitatie

Christiaan van Duijn +31 20 261 0250