Introductie

Staat bij jou kwaliteit op nummer één? Durf jij actie te ondernemen wanneer nodig en weet jij de kwaliteitsrisico’s te vertalen naar een juiste aanpak? Dan komen wij graag met jou in contact. De marktleider in kokend warmte kranen is opzoek naar een Quality Control teamleider. Lees verder en solliciteer op deze functie.

Organisatie

Deze opdrachtgever is de wereld aan het veroveren. De kokend water kraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan ontwikkeling. Je past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, vooruitgang opzoekt en iets wilt bereiken. Bij ons word je de beste versie van jezelf.

Team Quality is een hecht en stabiel team. Het bestaat momenteel uit tien collega’s; drie Quality Control Medewerkers (inkomende inspectie), vier Quality Engineers, een Issue Coördinator en een Quality Improvement Specialist die worden aangestuurd door een Quality Manager. Het team is onderdeel van Operations, en werkt nauw samen met Production, Supply Chain, Logistiek, Service, en R&D.

Functie

Als Quality Control Teamleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle inkomende goederen die door de inkopers wereldwijd worden ingekocht. Ze komen binnen op onze logistieke HUB in de Eemhaven en worden daarna naar onze fabriek in Ridderkerk gebracht zodat het product geassembleerd kan worden. Samen met het team van drie collega’s beoordeel je de goederen en zal je actie ondernemen als er afwijkingen zijn. Door jouw expertise heb jij vanzelfsprekend een voorbeeldrol voor het team, je vindt het leuk om kennis te delen en mensen beter te maken. Op deze manier blijf je betrokken en helpt het je om inhoudelijk goede gesprekken te voeren tijdens ontwikkel- en functioneringsmomenten.

Om verrassingen te voorkomen zul je de kwaliteitsrisico’s voor de klant, de fabriek en de leveranciers vertalen naar een juiste aanpak. Je zult bijvoorbeeld meetmethodieken optimaliseren zodat we zeker weten dat we de juiste dingen doen. Naast deze analyse vind je het leuk om samen met collega’s van Production, Supply Chain, Logistiek, Service en R&D verbeteringen door te spreken. Die jij vervolgens doorvoert zodat de kwaliteit op niveau blijft of zelfs verbetert. Als jij een voortrekkersrol ambieert en nauwkeurig bent, pas je goed in deze rol.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO-opleiding afgerond;
 • Je hebt al enkele jaren relevante ervaring, of bent toe aan een volgende stap in je carrière, in een technisch productiebedrijf;
 • Je bent te omschrijven als vlot in de omgang/communicatie, zelfstandig en analytisch;
 • Nederlandse- en Engels taal beheers je goed in woord en geschrift.

Wat kan je van de opdrachtgever verwachten?

 • Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering & feedback durven uitspreken zodat je precies weet waar je aan toe bent;
 • Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching;
 • Hybride werken en dat betekent 4 dagen in Ridderkerk en 1 dag thuis;
 • Werken met een duurzaam product en het recyclen oude producten;
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant;
 • Borrels, uitjes en feesten;
 • Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand;
 • 29 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Quality Control Teamleider? Neem dan direct contact met ons op! Lutfie el Mousati | lutfie@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0253

Sollicitatie

Team industrie