Introductie

Voor mijn opdrachtgever ben ik opzoek naar gemotiveerd Qa engineer.Organisatie

De opdrachtgever is een vooraanstaande producent van kwalitatief hoogwaardige ventilatiematerialen, waaronder de bekende merken MULTIFAN en EMI (ventilatoren), Mf-Flex (motoren) en Mf-Net (regelapparatuur), voor toepassingen in de agrarische en industriële sector. De opdrachtgever heeft ook nog vier vestigingen in het buitenland te weten Frankrijk, USA, Maleisië en China. Het bedrijf is onderdeel van een internationale onderneming met een vaste kern van ruim 425 medewerkers. De internationaal verkregen keurmerken en de zorg voor een kwaliteitsproduct zijn een garantie voor een solide en modern ingericht bedrijf. Wij hebben ambitieuze doelstellingen met betrekking tot omzetgroei, productinnovatie en het optimaliseren van productieprocessen. Een succesvolle organisatie groeit en verandert, vandaar dat wij voor diverse functies op zoek zijn naar nieuwe collega’s.


Functie

De functie

 • De Quality Assurance Engineer maakt deel uit van de kwaliteitsafdeling, bestaande uit een QA Manager, een SQA Engineer en een QC Engineer. Binnen dit hechte team zet jij je dagelijks in om de kwaliteit van organisatie en producten te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren.
 • Je bent verantwoordelijk voor de primaire analyse van ontvangen klantklachten. In voorkomende gevallen neem je de regie op je bij het afhandelen van de zowel interne als klantklachten. Vanwege het internationale karakter van de organisatie, zal hierbij ook regelmatig overleg met de buitenlandse vestigingen plaatsvinden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van metingen ten behoeve van interne vrijgaves.
 • Je werkt mee aan het optimaliseren en standaardiseren van procedures en werkwijzen en begeleidt en ondersteunt bij audits.

Kortom een veelzijdige functie binnen een technische omgeving met een grote diversiteit aan producten en boeiende processen.

Functie eisen

Wie hebben wij op het oog?

 • Een kandidaat met een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde of mechatronica, en ervaring in een productieomgeving.
 • Kennis van ISO 9001 en 14001 normen, kwaliteitseisen, meetmethoden, meetmiddelen en het lezen en interpreteren van producttekeningen.
 • Je bent proactief, neemt initiatief, resultaatgericht en probleemoplossend.
 • Je hebt ervaring met Lean Six Sigma verbetertechnieken, 8D-methodiek en PPAP product vrijgave.
 • Je bent gecertificeerd als intern auditor ISO 9001:2015 of bereid hiervoor opleiding te volgen.
 • Je communiceert gemakkelijk op alle niveaus binnen de organisatie en beheerst de Engelse en Duitse taal.
 • Kennis en ervaring in de bediening van 3D meetmachine (Wenzel) is een pré.

Inlichtingen

Jeb Godefroy

Sourcewell B.V.
Keizersgracht 127
1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250
Mail: Jeb@sourcewellengineering.com
Web: www.sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Jeb Godefroy +31 20 261 0250