Introductie

Voor één van onze gerenommeerde opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een QA engineer.

Organisatie

De organisatie is een producent van modificatie concepten voor de automotive branche. In het verleden paste zij deze modificaties alleen zelf toe, maar sinds 2012 wordt ook direct aan de productielijn van OEM’s geleverd. Hierin heeft de organisatie een unieke positie tegenover de OEM’s omdat zij niet beoordeeld worden als tier 1 supplier. De OEM blijft zelf verantwoordelijk voor het eindproduct. IATF light wordt dit door de opdrachtgever genoemd.

Functie

Mede dankzij jouw inzet voldoet de opdrachtgever aan kwaliteitsnormen en verbeteren zij continu de producten. Jij doet dat door een proactieve rol te spelen in het voorkomen en het oplossen van alledaagse kwaliteitsproblemen, productvalidatie, kostenbeheersing en het ondersteunen van interne en externe audits.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat is een realistische perfectionist die communicatief vaardig is (in ieder geval in de Nederlandse en de Engelse taal), kritisch en assertief, maar te allen tijde verbindend.

Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur met technische inhoud of anders sterke affiniteit met techniek, staat aan de basis van jouw professionele ontwikkeling. Het heeft voor ons meerwaarde wanneer jij al (enigszins) bekend bent met IATF16949 bepalingen en werkmethodieken.

Om jouw weg te vinden in de organisatie en zaken voor elkaar te krijgen, verwachten we verder dat jij zo’n 2 tot 5 jaar werkervaring hebt binnen een technische omgeving.

Inlichtingen

Roderick Hondelink

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

Mail: roderick@sourcewellengineering.com

Web: www.sourcewellengineering.com


Sollicitatie

Roderick Hondelink +31 20 261 0250