Introductie

Als fulltime QC Coördinator ben je continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze processen en producten. Jij zorgt er samen met het QC- team voor dat onze producten voldoen aan de klanteisen en de wettelijke verplichtingen. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het QC team en rapporteert direct aan de QESH Manager. Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Solliciteer dan.

Organisatie

Samen met de QESH Manager het kwaliteitsbeleid vormgeven en borgen; Focus op de voortbrengingsprocessen en de voortgebrachte productkwaliteit; Management rapportages opstellen en terugkoppelen richting de organisatie; Je coördineert de werkzaamheden binnen de afdeling QC bestaande uit drie QC- medewerkers klachtenafhandeling; Audits plannen, uitvoeren, rapporteren en de resultaten beoordelen en terugkoppelen; Je vervult een trekkende rol binnen procesveranderingen c.q. -beheersing; Verwerken van informatie in het kwaliteitsmanagementsysteem; Trainen van medewerker op het gebied van regelgeving , kwaliteit, milieu en veilig werken.

Functie

Uitstekende arbeidsvoorwaarden; 26 vakantiedagen, waarvan 2 verdiend kunnen worden; Reiskostenvergoeding vanaf 1 km; Pensioenopbouw; Collectieve zorgverzekering; Leuke uitjes en activiteiten vanuit de personeelsvereniging; Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid; Een stimulerende werkomgeving binnen een jong team; Jij gaat werken in een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische organisatie met passie voor food; Wij geven jou alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei;

Functie-eisen

Je hebt HBO / WO opleiding voedingsmiddelentechnologie; Minimaal 3 jaar relevante werkervaring; Ervaring en kennis van GFSI voedselveiligheidssystemen; Je hebt een groot kwaliteits- en verantwoordelijkheidsgevoel; Je bent kritisch en altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren en te optimaliseren; Je bent proactief en doortastend; Je bent communicatief sterk onderlegd en hebt een sterk analytisch vermogen; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie QC coördinator? Neem dan direct contact met ons op! Davide Peluso | davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food