Introductie

QA specialist gezocht voor een producent van chocolade pasta!

Organisatie

Over het bedrijf:

De organisatie is één van ’s werelds toonaangevende, volledig gecertificeerde producenten van een breed scala aan hoogwaardige conventionele en biologische chocopasta’s. Het bedrijf, is meer dan 100 jaar geleden opgericht en wordt algemeen erkend als een echte en unieke specialist in de chocoladepasta categorie.

De organisatie biedt een plezierige en dynamische werkomgeving in een snelgroeiende en internationaal georiënteerde onderneming.

Functie

Wat houdt de functie in?

Als expert op het gebied van food-labelling werk je als een spin in het web tussen commercie, toeleveranciers en productontwikkeling.

Je implementeert, beheert en borgt alle relevante labelregelgeving. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het invoeren en/of controleren van gegevens in de verschillende klant specifieke product specificatiesystemen (zoals Sim, Foodscore, PS Foodservices) en het eigen specificatiesysteem.

Daarnaast controleer je (private) labels op volledigheid en juistheid en toetst de informatie aan de hand van internationale en lokale regelgeving en klant specifieke eisen.

Jij bent de expert als het gaat om ingrediëntdeclaraties. Je stelt de specificaties op, controleert en geeft goedkeuring aan nieuwe grondstof-, verpakking- en receptuurspecificaties.

Naast regelgeving en labelling ben je verantwoordelijk voor een aantal deelgebieden binnen QA:

  • Het in stand houden van de certificeringen op de duurzaamheidskeurmerken die door de organisatie gevoerd en gecommuniceerd worden, zoals bv. Bio, Fairtrade en UTZ;
  • Leveranciersbeheersing;
  • Documentbeheer van het kwaliteitshandboek;
  • Het uitvoeren en opvolgen van interne audits.

Binnen de organisatie wordt gewerkt met een gedreven en ambitieus QSHE team. Er zijn volop mogelijkheden om je kennis te verbreden en jezelf verder te ontwikkelen.

Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan het hoofd Kwaliteitsdienst.

Functie eisen


Functie-eisen:

Voor het uitvoeren van de functie:

  • Beschik je over een HBO-opleiding (bijvoorbeeld Levensmiddelentechnologie of Voeding & Diëtiek) en mogelijk aangevuld met cursussen op het gebied van food labelling/food law;
  • Heb je reeds ervaring met label food regelgeving in de levensmiddelen sector;
  • Is goede kennis van kwaliteitszorgsystemen (BRC, IFS) een pré;
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je stressbestendig, analytisch en accuraat;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Inlichtingen

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM


Tel: +31 20 261 0250

Mail: davide@sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Davide Peluso +31 20 261 0250