Introductie

Staat kwaliteit bij je hoog in het vaandel? Beschik je over ruime ervaring in het vak van QA? Ben je gewend om projectmatig te werken en rol je dit graag uit binnen een nieuwe organisatie? Zoek dan niet verder!

Organisatie

Al meer dan 25 jaar levert onze klant vers voorverpakte vers producten aan de Retail, horeca en institutionele markt. Ze verwerken en verpakken dit met de modernste technieken. Door de perfecte, centrale ligging zijn ze in staat om hun klanten optimaal te bedienen en zijn ze inmiddels één van de grootste leveranciers van voorverpakte vers producten aan de Retail. Ze streven voortdurend naar nieuwe ideeën en concepten waarmee ze hun innoverende rol kunnen behouden. Bij deze organisatie stap je binnen in een dynamische wereld met zo’n 200 vaste collega’s en ruim 150 uitzendkrachten.

Functie

Als QA Specialist ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de goede kwaliteit visproducten die de organisatie aan hun klanten leveren. Daarin zorg je ervoor dat ze een optimaal kwaliteitsproces hebben in de complexe omgeving dat voldoet aan de geldende normen van HACCP en IFS. Uiteraard doe je dit in samenwerking met je directe collega’s van de afdeling QESH, maar ook in dagelijkse samenwerking met de afdelingen Productmanagement, Sales, Datamanagement en Productie. Belangrijk onderdeel van je functie is het coördineren, begeleiden en uitvoeren van interne en externe audits. Uit de verschillende audits die gehouden worden, signaleer je de afwijkingen en opvallende zaken en kom je met aanbevelingen om die op te lossen voor een volgende audit. In samenwerking met de QESH manager denk je na over de te volgen kwaliteitsstrategie, die een afgeleide is van de onderneming – en supplychain strategie. Je ruime ervaring binnen de levensmiddelenindustrie komt dan goed van pas.

Functie-eisen

In ieder geval Hbo denk- en werkniveau, in de richting van levensmiddelentechnologie of laboratoriumtechniek; Minimaal 6 jaar relevante ervaring in soortgelijke organisatie en functie; Affiniteit met de logistieke en/of voedselverwerkingsindustrie; Resultaatgerichtheid, proactief-zijn, plannen Goede beheersing van het MS Office pakket, met name vaardig in Excel; Kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen zoals HACCP en IFS; Actuele kennis van wet – en regelgeving op het gebied van levensmiddelen; Kennis van projectmanagement en bedreven in projectmatig werken; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Goede beheersing van de Duitse Taal in woord en geschrift is een pré.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie van Senior QA Specialist? Neem dan direct contact met ons op! Davide Peluso | Davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255 of +31 52541363

Sollicitatie

Team Food