Organisatie

Over de organisatie

De organisatie biedt een bewezen totaaloplossing op het gebied van kwaliteit en industriële voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Zij nemen complete projecten uit handen op het gebied van procesbeheersing kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten en QA-automatisering. Maar ook flexibele inzet van kwaliteitsmanagers, opleidingen en trainingen, risicomanagement, etiketcontrole en audits en inspecties. Elke dag werken meer dan 200 experts aan veelzijdige en uitdagende projecten. Door hun ruime ervaring met projecten in verschillende branches, grootte van organisaties en bedrijfsculturen, beschikken ze over een schat aan ervaring en inzicht.

Functie

Over de functie

Werken als Projectmanager QA betekent dat geen dag hetzelfde is. Als Projectmanager QA vervul je namelijk zelfstandig een consultancy rol op het gebied van kwaliteitszorg bij verschillende levensmiddelenproducten, handelsbedrijven en transporteurs in de regio.

Samen met de klant bepaal je de kwaliteits- en voedselveiligheidsdoelstellingen en voer je deze uit. De opdrachten en klanten zijn elke keer weer anders, net als je eigen functie binnen een bedrijf. Zo kan het zijn dat je de ene dag een recall begeleidt bij een bakkerij om daags erna het kwaliteitssysteem op te zetten bij een zuivelproducent. De opdrachten variëren van kortlopende tot langlopende projecten, afhankelijk van het vraagstuk. Ook kan het zijn dat je vaste klanten hebt waar je eens in de zoveel tijd advies geeft over kwaliteit. Hierdoor bouw je snel een schat aan ervaring op die je weer inzet bij nieuwe klanten en nieuwe vraagstukken.

Functie-eisen

Functie eisen

Het is voor deze functie van belang dat je ervaring hebt opgedaan in het zelfstandig opzetten en/of onderhouden van kwaliteitssystemen.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding gerelateerd aan de levensmiddelenindustrie, bijvoorbeeld Levensmiddelentechnologie;
 • Je beschikt over relevante werkervaring op het gebied van QA. Zo heb jij kennis in het opzetten, implementeren en/of onderhouden van kwaliteitssystemen (BRC, IFS, FSSC 22000 etc.);
 • Als Projectmanager ben je ondernemend, werk je graag zelfstandig en ben je sterk in communiceren. Jij kan luisteren na de klant en kan hen motiveren en overtuigen om het kwaliteitsbewustzijn naar een hoger niveau te brengen;
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een rijbewijs B;
 • Bij voorkeur woon je centraal gelegen.

Werken bij deze organisatie staat voor een afwisselende baan waarbij je jezelf constant ontwikkelt en dagelijks nieuwe mensen en verschillende klanten ontmoet.

Wat mag jij verwachten

 • Je komt terecht in een groeiende en stabiele organisatie.
 • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling met onder andere een individueel opleidingsplan van 2 jaar.
 • Er wordt geluisterd welke richting je op wil. Wanneer de gelegenheid er is kan je naast jouw werk verschillende interne rollen uitvoeren (bijv. foodtrust, kennisteam, audits & inspecties).
 • Je ontvangt een jaarcontract. Als het van beide kanten goed bevalt heb je uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je ontvangt 24 vakantiedagen
 • Er is een pensioenregeling, 2/3 werkgever en 1/3 werknemer
 • Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw woonlocatie, waardoor de afstand woon-werkverkeer acceptabel blijft
 • Een goede werk-privé balans. In overleg met de klant(en) is het mogelijk om jouw werktijden flexibel in te delen.
 • Je ontvangt een auto van de zaak vanaf 28 uur per week, een mobiele telefoon en laptop

Inlichtingen

Davide Peluso

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

Mail: davide@sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Davide Peluso +31 20 261 0250