Introductie

Voor een professioneel en internationaal actief vleesverwerkend bedrijf zijn we hard op zoek naar een QA Manager met goede leidinggevende skills!

Organisatie

Over de organisatie

De organisatie is, onderdeel van een groep met meerdere locaties in Nederland. De organisatie is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu. Ze zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Hun klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met je collega’s werken ze dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. In Nederland hebben ze een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn ze erg trots op! Ze zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met hun kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen ze dagelijks hun klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren.

Functie

De Functie

Als Manager QA ben je verantwoordelijk voor een adequate organisatie met betrekking tot de kwaliteitsborging, arbo en milieuzorg. Dit doe je zo dat de wettelijke normen en bedrijfsnormen geborgd worden. Je geeft leiding aan twee QA Medewerkers en rapporteert aan de Corporate QA Manager.

Je bent verantwoordelijk voor de prestaties van het team, waaronder:

 • Het up to date houden en continu verbeteren van het kwaliteitssysteem volgens de planning en opgestelde normen zodat producten en processen voldoen aan huidige wetgeving en aanvullende kwaliteitsnormen;
 • Het formuleren en realiseren van afdelingsdoelstellingen;
 • Plannen en organiseren van QA-werkzaamheden;
 • Het opstellen van QA-rapportages ter ondersteuning van het management;
 • Het voorstellen en plannen ter verbetering binnen en buiten de afdeling en het implementeren van goedgekeurde voorstellen;
 • Het toezien op nakomen van instructies en zo nodig voorstellen doen ter verbetering van de werkwijze;
 • Het uitdragen, ondersteunen en toetsen van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid;
 • Toezien op correcte uitvoering van cao, relevante wetgevingen en bedrijfsregels.

Je bent ook verantwoordelijk voor de teamontwikkeling, waaronder:

 • Het aansturen en motiveren van de QA-Medewerkers;
 • Het houden van regelmatig werkoverleg;
 • Inzet training, opleiding en overdragen van vakkennis om te komen tot optimale bezetting;
 • Het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken.


Functie eisen

Jouw profiel

Wij zoeken een zelfstandige, proactieve en mensgerichte manager. Hierin ben je daadkrachtig, gestructureerd maar kun je ook goed samenwerken. Jij hebt aantoonbaar HBO werk en denkniveau binnen de voedingsmiddelenindustrie. Jij bent communicatief sterk en geeft op een natuurlijke manier leiding over een groep professionals.

Wat bieden ze jou

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie. Samen met jouw team weet jij de kwaliteit binnen de organisatie te waarborgen. Daarnaast bieden wij jou een prima salaris, uitstekende secundaire voorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening en korting op collectieve verzekeringen.

Inlichtingen

Davide Peluso +31 20 261 0250

Sollicitatie

Davide Peluso +31 20 261 0250