Introductie

In verband met de groei van de Engineeringsafdeling van de opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Quality Manager, met leidinggevende capaciteiten. Ben jij enthousiast, gedreven en heb jij brede kennis op kwaliteitsgebied dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. De klant blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van zijn doelstellingen over de gehele lifecycle van diens machine.

Functie

In deze veelzijdige functie ben jij eindverantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid en milieu voor onze locatie Drachten. Op basis van ontwikkelingen bij opdrachtgevers en informatie uit de organisatie, definieer en implementeer je een integraal kwaliteits-, veiligheids-, en milieubeleid dat werknemers ondersteunt bij het voortdurend en beheerst verbeteren van processen en producten en anderzijds de klant vertrouwen geeft. Leidt uit het kwaliteitsbeleid een kwaliteitsplan en een afdelingsbegroting af en rapporteert periodiek aan de Managing Director.

Je geeft leiding aan de afdeling Kwaliteit, Meetservice en Meetkamer en bent onderdeel van het MT. Samen met je collega MT leden geef je sturing aan de organisatie in Drachten en implementeer je de strategische doelstellingen behorende bij de ambitieuze groei strategie, welke enkele jaren geleden in gang is gezet.

Jouw profiel sluit dan ook naadloos aan bij ons motto: “Wij gaan verder, waar anderen stoppen!”

Het samen oppakken van zaken en dit samen tot een goed einde brengen, geeft jou energie. Samenwerken maakt onderdeel uit van jouw DNA. Daarnaast ben je in staat om kennis over te brengen op collega’s; je communiceert open en helder en staat open voor input van anderen. Ook in jouw rol als contactpersoon richting opdrachtgevers en leveranciers.

Functie eisen

  • Je hebt een WO/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur werktuigbouw) en enkele jaren leidinggevende ervaring als een kwaliteitsmanager.
  • Je bent in staat eisen van opdrachtgevers te vertalen naar strategische kwaliteitsplannen en dit vervolgens te implementeren om meetbare resultaten te realiseren.
  • Je bent representatief richting klanten en leveranciers.
  • Ervaring met wet- en regelgeving ISO 9001, 13485 en/of 14001 is een pre.
  • Ervaring in fijnmechanische verspaning of technische omgeving is een pre.

Inlichtingen

Christiaan van Duijn

Sourcewell B.V.
Keizersgracht 127
1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250
Mail: christiaan@sourcewellengineering.com
Web: www.sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Christiaan van Duijn +31 20 261 0250