Introductie

Ben jij zelfstandig, kritisch en altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren en te optimaliseren? Ben je proactief, kritisch, doortastend en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je kennis van kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS, FSSC22000. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als fulltime QA Coördinator in Giessen fungeer je als spin in het web en ben samen met het kwaliteitsteam continu bezig met het onderhouden en verbeteren van het QESH-systeem. Je zorgt dat alle bestaande erkenningen, kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen op het hoogste niveau gehandhaafd blijven. Je rapporteert direct aan de QESH Manager. Wat ga je doen? Samen met de QESH Manager het kwaliteitsbeleid vormgeven en borgen; Het implementeren, adviseren, up-to-date houden en bewaken van de kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem; Management rapportages opstellen en terugkoppelen richting de organisatie; Het mede uitvoeren van interne en externe audits (zowel van certificerende instanties als klanten en overige bezoekers), het maken van verslagen, bijhouden en opvolgen van daaruit voorkomende actie; Je zorgt voor invulling en beantwoording van questionnaires en van overige vragen van klanten; Je behandelt klachten in overleg met alle interne stakeholders en verzorgt de periodieke rapportages; Safety en voedselveiligheidsbewustzijn onder het personeel bevorderen door onder andere trainingen ontwikkelen en opleiden van personeel; Screening van nieuwe grondstoffen en verpakkingen en up-to-date houden van de HACCP-studie; Bij afwezigheid vervang je de QESH manager.

Functie-eisen

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan onafhankelijk werken; Een bachelor of master in levensmiddelentechnologie, of vergelijkbaar, of een equivalent door ervaring; Minimaal 3 jaar relevante werkervaring; Kennis van kwaliteitssystemen (BRC, IFS, FSSC22000 etc.); Kritisch en altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren en te optimaliseren; Proactief en doortastend; Communicatief sterk onderlegd en je hebt een sterk analytisch vermogen; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Naast Nederlands kun je je vlot uitdrukken in de Engelse taal in woord en geschrift. Wat bieden zij? Uitstekende arbeidsvoorwaarden; 26 vakantiedagen, waarvan 2 verdiend kunnen worden; Reiskostenvergoeding vanaf 1 km; Pensioenopbouw; Collectieve zorgverzekering; Leuke uitjes en activiteiten vanuit de personeelsvereniging; Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid; Een stimulerende werkomgeving binnen een jong team; Jij gaat werken in een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische organisatie met passie voor food; Zij geven jou alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei; Aanvullende informatie over onze klant De grondstoffen haalt onze klant uit alle delen van de wereld en waar mogelijk rechtstreeks bij de bron. Zij exporteren hun producten door heel Europa, met West-Europa als belangrijkste afzetgebied. Samen met hun klanten en leveranciers probeert onze klant een bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame samenleving. Zij nemen hun verantwoordelijkheid en zetten voortdurend nieuwe stappen op dit gebied. Hun missie Onze klant wil de totaalleverancier zijn van met name private label-oplossingen voor de Europese retail- en b2b-markt en de Nederlandse out-of-homemarkt op het gebied van noten, pitten, zaden, zuidvruchten en aanverwante artikelen. Hun kernwaarden De klant komt op de eerste plaats; Flexibiliteit en betrouwbaarheid; Kwaliteitsdenken in alle geledingen van het bedrijf; Creativiteit en openstaan voor nieuwe ideeën en inzichten; Hard werken en individuele productiviteit.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie QA Coördinator? Neem dan direct contact met ons op! Davide Peluso | davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food