Introductie

Vind je het leuk om middelgrote en grote projecten te managen? Heb je affiniteit met logistieke processen en ben je daarnaast iemand met commerciële vaardigheden? Lees dan verder!

Organisatie

Onze klant is één van de grootste Logistieke dienstverleners ter wereld. Als onderdeel van SNCF Logistics, is de organisatie nr. 1 in Frankrijk en nr. 4 in Europa. Met meer dan 40.000 professionals zijn ze aanwezig in 67 landen en hebben ze een global netwerk in 120 landen. Met 5 business lines, Supply Chain Optimization, Freight Forwarding, Contract Logistics, Distribution & Express en Road Transport, managen ze dagelijks vol passie en commitment de supply chain van hun klanten. Hun missie: ‘we help our clients succeed by overcoming logistical constraints’. Met de organisatie in Nederland voeren ze (voornamelijk) Freight Forwarding, Contract Logistics en Transport Management activiteiten uit.

Functie

Als Projectmanager manage je middelgrote en grote projecten, zodat een efficiënte oplossing geïmplementeerd wordt binnen budget en planning. Een middelgroot project start bij ongeveer 5 projectleden en een groot project bij ongeveer 10 projectleden. Meestal worden vrijwel alle facetten geraakt (inslag, opslag, uitslag, douane, transport, value added services). Projecten kunnen implementaties van nieuwe klanten zijn maar ook re-engineering projecten.

Je bereidt projecten voor, voert ze met een voor het project samengesteld multifunctioneel team uit (implementeren) en draagt het uiteindelijke proces over aan operations. Gedurende het project houdt je voortdurend de stakeholder satisfaction in het oog en zorg je voor een gedegen reporting/vastlegging als naslagwerk en voor borging van de afspraken.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring in het managen van projecten;
  • Gedetailleerde kennis van logistieke processen (warehousing, customs, transport, value added services);
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Je bent een pro-actieve teamspeler met commerciële vaardigheden en neemt verantwoordelijkheid voor zijn/haar project.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Project Manager? Neem dan direct contact met ons op! | teamlogistiek@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0252

Sollicitatie

Team Logistiek