Introductie

Weet jij als geen ander hoe je het transport naar een nieuw niveau brengt door middel van projecten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant is één van de grootste Logistieke dienstverleners ter wereld. Met meer dan 40.000 professionals zijn ze aanwezig in 67 landen en hebben ze een global netwerk in 120 landen. Met 5 business lines, Supply Chain Optimization, Freight Forwarding, Contract Logistics, Distribution & Express en Road Transport, managen ze dagelijks vol passie en commitment de supply chain van hun klanten. Met de organisatie in Nederland voeren ze (voornamelijk) Freight Forwarding, Contract Logistics en Transport Management activiteiten uit.

Functie

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden/implementeren van transport-gerelateerde projecten. Daarbij stuur je middelgrote en grote projecten aan, zodat een efficiënte oplossing geïmplementeerd kan worden binnen het budget en projectplanning. Een middelgroot project start bij ongeveer 5 projectleden en een groot project bij ongeveer 10 projectleden. Meestal worden vrijwel alle transport facetten geraakt zoals Parcel, Groupage, LTL, FTL, douane en value added services. Projecten kunnen implementaties van nieuwe klanten zijn, maar ook re-engineering projecten van bestaande klanten.Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Je zorgt ervoor dat de klant te allen tijde op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen en tegelijkertijd dat jouw team helemaal up-to-date is. Je geeft leiding aan een samengesteld team met o.a. operations, carrier management, IT, douane en mogelijk ook extern. Je komt te werken op onze locaties in Venlo en Enschede (50/50).

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Gedegen ervaring met transport en implementaties is een must-have;
  • Verder heb je ervaring in het managen van projecten;
  • En heb je gedetailleerde kennis van logistieke transport processen;
  • Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en is je Nederlandse/Engelse taal op orde;
  • At last but nog least: sta je als persoon stevig in je schoenen en zoek je de samenwerking op met verschillende disciplines.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Project Manager Transport? Neem dan direct contact met ons op! Toine Rousseau | Toine@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0252

Sollicitatie

Team Logistiek