Introductie

Heb je ervaring met het leiden van multidisciplinaire teams? Vind je het een uitdaging om leiding te geven op een duurzame en innovatie manier en ben je daarnaast ook nog een communicator in hart en nieren? Lees dan snel verder!

Organisatie

Sinds onze klant in 1933 werd opgericht, is het bedrijf gedreven door het leveren van oplossingen die het leven van mensen op een innovatieve manier verbeteren. Tientallen jaren later streven ze ernaar de waarden van voortdurende innovatie, gedreven door sociale behoeften, na te leven, zichzelf tijdens de reis uit te dagen en anderen met respect te behandelen en hun potentieel aan te moedigen. Dit vertaalt zich naar de dagelijkse werkzaamheden in hun productiecentrum in Den Bosch. Je komt terecht in een omgeving waar je leiding kunt geven aan innovatie en op een duurzame manier kunt bijdragen aan de maatschappij. De organisatie biedt je doorgroeimogelijkheden in een stabiele, gevestigde omgeving die elk jaar gestaag blijft groeien.

Functie

Je leidt nieuwe productintroducties, uitfasering en complexe veranderingen binnen de productiefaciliteiten. Daarnaast beheer en bouw je sterke relaties op tussen de belangrijkste stakeholders. Met je technische kennis ben je een kritische analist van je projecten. Je gaat proactief kostenverlagende initiatieven creëren, in samenwerking met de afdeling Inkoop. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het leiden van multidisciplinaire teams om de productportfolio van klanten uit te breiden. Leiding geven aan QCD verbeteringen van de toegewezen producten is voor jou geen probleem en het creëren van effectieve en professionele projectplannen vind je leuk om te doen. Je bent een communicator in hart en nieren; rapporteert over projectstatus en deliverables om interne en externe stakeholders inzicht te geven in de voortgang en resultaten van een project.

Functie-eisen

Met je technische achtergrond ben jij de project lead/manager die in staat is de project outline te trekken, multidisciplinaire teams te motiveren en te leiden, en alle stakeholders op de hoogte te houden van de voortgang van je projecten. Je bent de brug tussen R Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als engineer; Ervaring met het leiden van multidisciplinaire teams; Ervaring met het werken in een dynamische en veranderende omgeving; Methodisch in je aanpak, met een uitstekend beoordelingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden; Goede beheersing van de Engelse (verplicht) en Nederlandse taal (voorkeur), zowel in woord als geschrift. Je brengt bij voorkeur de volgende ervaring mee: Ervaring en kennis met complexe elektro/mechanische systemen; Ervaring met het werken met andere culturen en tijdzones; Basiskennis van elektronische/mechanische assemblageprocessen; Kennis van elektronische assemblage/assemblage processen; Opleiding/certificaten projectmanagement.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Project Manager? Neem dan direct contact met ons op! Christiaan van Duijn | Christiaan@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0253

Sollicitatie

Team Industrie