Introductie

Als Assistent Productmanager ben jij onmisbaar in het ontwikkelteam. Heb jij jouw eerste stappen in het werkveld als IT’er al gezet én ben jij geïnteresseerd in de levensmiddelenindustrie? Hou je van details en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder, want voor onze vaste opdrachtgever zijn we op zoek naar een Assistent Productmanager! Als Assistent Productmanager ben je onmisbaar in het ontwikkelteam. Door jouw goede voorbereiding is de start van een project feilloos en mede dankzij jouw onderzoek wordt bepaald of ontwikkelingen klaar zijn voor oplevering.

Organisatie

Het bedrijf is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen de organisatie de nummer één kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak is! Complete projecten nemen zij uit handen voor al onze klanten. Dit kan bestaan uit een etiketcheck, smaakonderzoek maar ook uit labonderzoek, QA werkzaamheden of combinaties. De opdrachtgever besteed veel aandacht aan de cultuur en het bedrijfs DNA. De cultuur kan je omschrijven als open en informeel. Ze richten zich daarbij op de kernwaarden: vertrouwen, verantwoordelijkheid, veiligheid en verbeteren. Herken je je in deze waarden? Dan hebben we op dat vlak een match!

Functie

Als aanspreekpunt ben jij vooral verantwoordelijk voor de praktische uitwerking van projectvoorbereiding en het testen van de functionaliteiten. Er zijn twee productmanagers waarmee jij samen zal werken, om startende projecten voor te bereiden en de lopende projecten tot een goed einde te brengen. Werken in sprints zorgt ervoor dat duidelijk is welke ontwikkelingen jouw tijd nodig hebben. Is dat het voorbereiden van een nieuw project, waarvoor je user story’s kan schrijven? Hebben jouw collega’s een nieuwe functionaliteit opgeleverd die getest moet worden? Samen met de productmanagers bepaal je wat op die dag jouw prioriteiten zijn. In de dagelijkse stand-up met productmanagement en het development team wordt besproken wat die dag jouw werkzaamheden zijn en kort overlegd als er vragen zijn. Het samenwerken met de supportafdeling is ook van groot belang, wekelijks zijn er overleggen om te zorgen dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van de zaken die spelen rondom de ontwikkeling van de software en lopende supportzaken. Waar kom je te werken? De organisatie biedt geautomatiseerde online QA-oplossingen voor het optimaliseren van het kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken. De online tool die ze aanbieden is een alles-in-één QA applicatie die bestaat uit de modules inspecties, e-learning, handboek, specificaties, registraties sensory en lab. Binnen de online tak van de organisatie is sprake van een hoog ambitieniveau en er wordt naar gestreefd om het maximaal haalbare te realiseren voor de klanten. De online tak van de organisatie valt onder een grotere groep. De gehele organisatie in Nederland bestaat alleen al uit 750 collega’s. Verder zijn ze actief in Nederland, België en Duitsland. In de toekomst zullen ze internationaal verder uitbreiden. Jij komt terecht in het ambitieuze én gezellige development team dat bestaat uit twee Product Managers en zeven Developers. Jullie werken samen vanaf het kantoor in Den Bosch of vanuit huis.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in de onderstaande punten? Solliciteer dan op deze functie. Je bent in het bezit van een hbo/wo-diploma op het gebied van ICT, óf je hebt aantoonbare werkervaring als tester van webapplicaties; Het is een groot voordeel wanneer je bekend bent met testmethodieken en –technieken, zoals bijvoorbeeld TMap / FitNesse / TestComplete / Selenium; Ervaring met testautomatisering is een pre; Je bent gecertificeerd Agile Tester en/of PSM I is of bent bereid deze te behalen; Je bent in het bezit van een ISTQB® en/of TMap NEXT® certificering of bent bereid deze te behalen; Je hebt affiniteit met de food sector; Je bent een communicatieve teamplayer die in staat is om in een technisch team een actieve rol te spelen (Schriftelijk en mondeling in zowel NL als EN); Je bent nauwkeurig en doortastend in je werk. Wat bieden wij jou Naast deze leuke functie, gezellige collega’s en een ambitieuze werkomgeving, bieden we natuurlijk nog meer. Zo kun je als Software Tester rekenen op: Een baan voor 32-40 uur per week op basis van een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband; Een salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding tussen €2.500-€3.500 bruto per maand op basis van 40 uur; 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en een goed pensioen (2/3 werkgever, 1/3 werknemer); Een Laptop, iPad en telefoon van de zaak. Veel flexibiliteit ten aanzien van thuiswerken, zo mag je 40% van je tijd vanuit huis werken en is er tevens een thuiswerkvergoeding. Een uitgebreid inwerktraject en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Productmanager? Neem dan direct contact met ons op! Davide Peluso | davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food