Introductie

Heb je ervaring met kwaliteitsprocessen en optimalisatie binnen een productieomgeving? Ben je daarnaast standvastig, stressbestendig en resultaatgericht? En heb je kennis van lean manufacturing principes, kwaliteitssystemen, FMEA en projectmatig werken? Lees dan snel verder!

Functie

Het doel van Production Engineer is het beheersen, verbeteren en optimaliseren van het productieproces gericht op proces- en productkwaliteit, leverbetrouwbaarheid en efficiency. Je hebt direct invloed op de productieresultaten, maakt groei en nieuwe product- en procesintroductie mogelijk en rapporteert aan de productiemanager OMN. Taken Onderzoeken en implementeren van mogelijke verbeteringen ten aanzien van proces, componenten en werkmethoden om te komen tot kwaliteits- en efficiency verbetering; Proces stabilisatie-, beheersing en verbetering met behulp van Lean technieken, 8D analyse, SPC en Big Data Analyse; Begeleiden van en participeren in de ontwikkeling en introductie van nieuwe processen, producten (bijv. Robots) en productiemiddelen en de bijbehorende inspectie en reparatiestromen; Vaststellen van de werkmethode en zorgdragen dat de juiste werkinstructies beschikbaar zijn m.b.t. procesvoering en –controle; Training van operators t.a.v. proceskennis en werkinstructies en onderhouden van EPL’s, werkinstructies, proceskaarten, veiligheids- en onderhoudsinstructies; Leiden van projecten volgens A3 methodiek.

Functie-eisen

HTS opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde, Electronica, Informatica) Ervaring met kwaliteitsprocessen en optimalisatie binnen een productieomgeving. Kennis en ervaring met lean manufacturing principes, kwaliteitssystemen, FMEA en projectmatig werken. Zelfstandig verbeter projecten specificeren en uitvoeren. Standvastig en stressbestendig Resultaatgericht Teamplayer en communicatief goed zowel naar vloer als leiding, zowel in Engels als Nederlands (helder, gestructureerd en bondig). Ook in staat om trainingen richting medewerkers te geven.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Production Engineer? Neem dan direct contact met ons op! Christiaan van Duijn | Christiaan@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0253

Sollicitatie

Team Industrie