Introductie

Ben jij de Operations Manager die energie krijgt van het optimaal runnen van een belangrijk multi-client warehouse? Heb je al ervaring met de aansturing van meerdere Supervisors/ Teamlead en voel je je thuis in een soms hectische maar dynamische omgeving?

Organisatie

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een efficiënte en kwalitatief uitstekend presterende operatie binnen jouw magazijn. Je hebt een sterke persoonlijkheid die door sturing en coördinatie het beste uit jouw team haalt. Je kan onder drukke omstandigheden het overzicht bewaren en snel besluiten nemen. Als echte People Manager haal je energie uit het coachen van je medewerkers, het verder optimaliseren van de logistieke processen en faciliteren van diverse verbeterprojecten. Je bent daarom veelal te vinden op de werkvloer, maar je weet minstens zo goed zicht te krijgen op de cijfers achter alle logistieke handelingen zoals o.a. productiviteit en kwaliteit. Daarbij weet je deze ook te vertalen naar wekelijkse performance rapportages. In deze functie maak je deel uit van het site management team en geef je direct leiding aan 7 Supervisors en indirect aan +/- 80 medewerkers.

Functie

  • Je zorgt voor een optimale uitvoering van de logistieke dienstverlening zoals met de klanten overeengekomen eisen en afspraken.
  • Je coacht day to day op mensen, kwaliteit, veiligheid, productiviteit, kosten en doorlooptijd van inbound/outbound.
  • Continue en proactief streef je (samen met je team) naar verdere optimalisatie van de logistieke processen en deze werk je verder uit in plannen.
  • Je stemt deze plannen af met de Site Manager en zorgt dat deze geïmplementeerd worden.
  • Je bent deel van het on site Management Team en samen waarborgen jullie de logistieke goederenstroom binnen deze site in Veghel.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal HBO werk en denk niveau.
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening, waarvan minimaal 1 jaar recente en succesvolle leidinggevende werkervaring in een soortgelijke werkomgeving.
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid en je bent analytisch sterk.
  • Je bent een People Manager met een ondernemersmentaliteit.
  • Je bent proactief en initiatiefrijk

Inlichtingen

Jesse Kamsma

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

Email: jesse@sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Jesse Kamsma

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

Email: jesse@sourcewellengineering.com