Introductie

Ben je een Peoplemanager, die zich thuis voelt in een snelgroeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is en je snel moet kunnen schakelen? Krijg je energie van de dynamiek die dat met zich meebrengt? Dan past deze rol als Operationeel Manager bij jou! Een mooie kans voor een resultaatgerichte teamplayer, die het team weet te motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen.

Organisatie

Onze klant is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De organisatie is een groeiende private-equity organisatie, met veel ambitie. Nationaal en internationaal verder groeien is hun doel.

Functie

Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de organisatie. Het team waar je voor verantwoordelijk bent, bestaat uit 15 FTE, waaronder Auditoren, Certificatie Coördinatoren, Kwaliteitsbewakers en de BackOffice. Het team is jong, getalenteerd en presteert goed. Er liggen echter nog veel kansen op het gebied van procesoptimalisatie en structurering. Je brengt als inspirerende Peoplemanager heldere structuren aan, optimaliseert en bewaakt verschillende processen en zorgt ervoor dat het team met een uitgesproken klantgerichte mindset opereert. Met als resultaat: een duidelijk framework waarin het team effectiever en zelfstandiger kan performen. Hoe gestroomlijnder het team, hoe efficiënter en effectiever de dagelijkse business. Jij als Operationeel Manager houdt alles nauwkeurig in de gaten. Bottlenecks identificeer je tijdig, om ze vervolgens proactief uit de weg te ruimen. In de samenwerking met andere afdelingen zoekt je continu naar manieren om synergie te creëren, kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en zo klantgericht mogelijk te opereren.

Functie-eisen

Je beschikt over een hbo diploma; Minimaal 6 jaar werkervaring; Waarvan minimaal 3 jaar in een leidinggevende functie, dit bij voorkeur op 2 verschillende locaties; Ervaring in de branche is niet vereist; Je staat stevig in je schoenen, en bent niet bang om fouten te maken; Gevoel voor cijfers. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Operationeel Manger? Neem dan direct contact met ons op! Davide Peluso | Davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food