Introductie

Ben je zelfstandig, oplossingsgericht en kritisch? Heb je ervaring met 3D-CAD? En ben je daarbij een echte organisator? Lees dan snel verder!

Functie

Als Mechanical Engineer word je betrokken bij het ontwerpproces voor een nieuw product. Voor dit ontwerp ontwikkel je de productiemethode- en middelen zodat de productieafdeling het product later kan fabriceren. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp voor de productielijn. Je beslist onder andere over de handelingen, de volgorde en de bewegingen in de lijn. Ook zorg je voor de benodigde tools en de technische specificaties hiervan. De fabricage van sommige productdelen besteden ze uit aan leveranciers. De productie van deze productdelen gebeurt altijd op basis van hun specificaties. Ook dit proces begeleid je. Je geeft technisch advies aan leveranciers en je beoordeelt de producten die zij leveren. Je voert kwaliteitstesten uit om te controleren of productdelen voldoen aan de standaard van de organisatie; Vanuit je specialisme bied je ondersteuning om complexe productieproblemen op te lossen; Je optimaliseert verschillende productieprocessen. Dit doe je in samenwerking met de afdeling Productie; Je overlegt regelmatig met je collega’s van andere afdelingen zoals Inkoop, Marketing, Productie, R Je onderhoudt contacten met collega’s van andere locaties, zoals China, Japan en Amerika.

Functie-eisen

Je hebt een hbo-opleiding WTB of vergelijkbaar; Je hebt tussen de drie en vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een productieomgeving. Je vindt het prettig om in een dergelijke dynamische omgeving te werken; Je bent een echte organisator. Je bent in staat om met verschillende partijen te overleggen. Je neemt je verantwoordelijkheid en durft beslissingen te nemen. Daarbij blijf je oog houden voor het grote geheel; Je hebt ervaring met 3D-CAD; Je communiceert gemakkelijk met mensen van binnen en buiten de organisatie, zowel in het Nederlands als in het Engels; Je herkent je in de volgende eigenschappen: zelfstandig, constructief, proactief, oplossingsgericht, meedenkend, kritisch, en gericht op kwaliteit; Affiniteit met elektronica is een pré, evenals kennis van spuitgiettechnieken.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Mechanical Engineer? Neem dan direct contact met ons op! Lutfie el Mousati | Lutfie@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0253

Sollicitatie

Team Industrie