Introductie

Mis deze unieke vacature niet. Ben jij persoon die enthousiast wordt van innovaties? Verdiep jij je graag in een bedrijf, om de organisatie vooruit te helpen? Ben je daarbij ook proactief, zelfstandig, analytisch en nauwkeurig? Dan hebben wij voor jou een unieke kans. Lees verder om alles te weten te komen en solliciteer.

Organisatie

De afdeling Manufacturing Engineering is verantwoordelijk voor het bedenken en realiseren van nieuwe productielijnen en het verbeteren van bestaande productielijnen voor de producten van de opdrachtgever. Het team Manufacturing Engineering bestaat uit vier Manufacturing Engineers en een Technisch Medewerker Productietechniek, die direct aan de Manager Manufacturing Engineering rapporteren.

Functie

Als Manufacturing Engineer bedenk en verbeter je samen met jouw collega’s de productielijnen waar producten gemaakt worden. Je doet dit aan de hand van 3 belangrijke pijlers: efficiency, output en ergonomie. Jij bepaalt de optimale procesvolgorde, benodigde machines en (hulp)gereedschappen zodat Assemblage Medewerkers efficiënt en ergonomisch hun werk kunnen doen. Je zoekt hierbij naar continue verbetering waarbij je signalen vanuit de productie weet te vertalen naar verbetermogelijkheden. Deze werk je op detailniveau uit met behulp van onder meer 2D/3D CAD-software. Jij bent dus een belangrijke speler die niet alleen de productie efficiënter weet te maken, maar ook actief en direct bijdraagt aan een prettige werkomgeving voor onze Assemblage Medewerkers! Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het analyseren van de lijncapaciteit en operator-balans om de mogelijkheden voor opschaling te kunnen onderzoeken. Jouw ideeën werk je uit naar uitvoerbare projecten waarbij jij zelf de installatie van productiemiddelen coördineert. Een belangrijke rol waarin jij zorgt dat de productiewijzigingen efficiënt verlopen en de werkzaamheden van de productieprocessen zo min mogelijk verstoort worden.

Functie-eisen

Je hebt een (bijna) afgeronde WO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of een andere technische opleiding; Je hebt een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal; Je bent proactief, zelfstandig, analytisch en nauwkeurig. Wat mag je van de werkgever verwachten? Een cultuur waar jij centraal staat doordat we waardering Investering in jouw ontwikkeling door opleidingen en maatwerk coaching; Hybride werken en dat betekent 4 dagen in Ridderkerk en 1 dag thuis; Werken met een duurzaam product en het recyclen oude producten; Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant; Borrels, uitjes en feesten; Vitaliteitsprogramma en sportvergoeding van €25,- per maand; 27 vakantiedagen en een optie om 10 dagen jaarlijks bij te kopen zodat jij vitaal blijft.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Manufacturing Engineer? Neem dan direct contact met ons op! Lutfie el Mousati | lutfie@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0253

Sollicitatie

Lutfie el Mousati +31 20 261 0253