Organisatie

De opdrachtgever is een specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. Ze werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit de locatie leveren ze wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten waarmee ze hun positie als marktleider verder versterken.

Functie

Het ontwerpen en implementeren van een complex assemblageproces. Die kans krijg je niet zo snel. Bij de opdrachtgever maken ze een machtig mooi product waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenkomen in innovatieve technologie. Het proces van assemblage is complex en de eisen op het gebied van kwaliteit en vlotte wereldwijde levering zijn hoog. Het vraagt om een ervaren process engineer die de regie neemt en het proces blijft optimaliseren.

Als process engineer ben je medeverantwoordelijk voor het ontwerp, implementeren en verbetering van de assemblageprocessen en logistieke processen van een nieuw product. Je stelt productievolgorde vast, voert tijdanalyses uit, maakt proces-FMEA’s, en bedenkt technische oplossingen voor kwaliteitsborging. Daarnaast toets je technische oplossingen van leveranciers. Je werkt samen in een projectteam en rapporteert aan de manager Industrial Engineering.


Functie eisen

We vragen wat van je als Process Engineer:

Je bent analytisch sterk maar staat met twee benen stevig in de praktijk van een productieomgeving. Je bent communicatief, energiek en niet snel tevreden.

Daarbij breng je in ieder geval mee:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante technische richting;
  • Enkele jaren ervaring in een productieomgeving als process engineer, manufacturing engineer of production engineer;
  • Je hebt ervaring met Lean Manufacturing;
  • Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met kwaliteitsmethoden zoals FMEA, Control Plan, 8D en Six Sigma.

Inlichtingen

Jeb Godefroy

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

Mail: jeb@sourcewellengineering.com

Web: www.sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Jeb Godefroy +31 20 261 0250