Introductie

Werken voor de nummer één in voedselkwaliteit en -veiligheid van Nederland België en Duitsland? Mis deze kans dan niet. Heb jij kennis over BRC, IFS, ISO22000 en FSSC22000? Ben jij iemand van details en lever jij maatwerk? Dan is deze vacature geschikt voor jou.

Functie-eisen

Om van start te kunnen gaan in deze diverse functie, heb je minimaal een HBO-opleiding afgerond gerelateerd aan de levensmiddelenindustrie (Levensmiddelentechnologie, Food Je krijgt de ruimte om autonoom te kunnen werken met flexibiliteit en verantwoordelijkheid; De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse projecten zowel in je eigen business unit als de gehele organisatie; Als lerende organisatie bieden zij jou een ontwikkelprogramma waarbij je gestimuleerd wordt om je talenten te ontwikkelen; Daarnaast krijg je toegang tot onze Online Academy met keuze uit meer dan 250 opleidingen die jij gratis mag volgen op basis van je persoonlijke interesses; Een uitgebreid vitaliteitsprogramma; Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband; Je ontvangt een marktconform salaris, 25 vakantiedagen + 8% vakantietoeslag; Een goede pensioenregeling; Een mobiele telefoon en laptop; Lease auto; Hybride werken: gedeeltelijk thuiswerken in overleg; Collectieve ziektekostenverzekering bij VGZ; Er is een actieve personeelsvereniging met het gehele jaar door allerlei activiteiten.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Lead Auditor? Neem dan direct contact met ons op! davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food +31 20 261 0255