Introductie

Ben jij een ervaren KAM coördinator met ervaring in kwaliteitsborging in zowel Engineering, assemblage / constructie en eindoplevering?

Ben jij gewend te schakelen met alle grote spelers in de Olie & Gas en Proces industrieën?

Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze client is een innovatieve producent van regel- en veiligheidsoplossingen voor de olie- en gasindustrie. Met jarenlange expertise en kwalitatief hoogwaardige geïntegreerde afsluitersystemen. willen zij een bijdrage leveren aan duurzame exploitatie van de olie en gas reserves.

Functie

In deze functie houd je je bezig met arbo- en milieuzaken. Primaire verantwoordelijkheid is het ontwikkelen, implementeren en beheren van het veiligheids-, Arbo– en milieubeleid voor de gehele organisatie binnen de geldende wet- en regelgeving zodanig dat medewerkers een veilige en gezonde werkplek wordt geboden en aan milieutechnische eisen wordt voldaan. Tevens vervul je binnen de organisatie de rol als Preventiemedewerker.

Als KAM Coördinator ben je verantwoordelijk voor:

· Leveren van een bijdrage aan het ontwikkelen en opstellen van het VGWM-beleid en vertalen van het beleid naar de organisatie, zodanig dat medewerkers op een verantwoorde manier kunnen werken.

· Mede-ontwikkelen en opstellen van het kwaliteitszorgbeleid, binnen het door de organisatie vastgelegde kwaliteitsbeleid. Vertalen van het beleid naar de organisatie zodanig dat medewerkers op een verantwoorde manier kunnen werken.

· Adviseren over de te hanteren productkwaliteitsaspecten, normen en standaards. Initiëren van maatregelen om de kwaliteit te waarborgen zodat geen extra maatregelen genomen hoeven te worden en extra kwaliteitskosten ontstaan.

· Adviseren, coachen en instrueren van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van veiligheid, Arbo en milieu zodanig dat de aandacht voor en kennis op deze gebieden wordt vergroot.

· Zorgen voor certificering door een onafhankelijke instantie volgens de eisen vastgelegd in OHSAS 18001 (ook wel ISO 45001) en ISO 14001.

· Signaleren van structureel of incidenteel onveilige situaties, zeker als deze eventueel strafrechtelijke gevolgen kunnen hebben.

· Bijhouden van ontwikkelingen in de regelgeving en tijdig adviseren van het Senior Management hierover.

· Goede verstandhouding met, inschakelen en begeleiden van instanties en externe deskundigen.

· Uitvoeren en/of begeleiden van RI&E procedure.Functie-eisen

· Afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde / Veiligheidskunde.

· Kennis en ervaring inzake uitvoering rol Preventiemedewerker.

· Kennis op gebied van audits, wettelijke voorschriften op gebied van veiligheid, arbo en milieu.

· Kennis op gebied van advisering, presentatietechnieken en didactiek.

· Kennis van normalisatie en standaardisatie, kwaliteitszorgsystemen.

· Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits is een pré.

· Kennis van Functional Safety (IEC 61508-1 & IEC 61511).


Inlichtingen

Roderick Hondelink

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

M: +31 6 29056067

@: roderick@sourcewellengineering.com

Web: www.sourcewellengineering.com


Sollicitatie

Mark Van der Velden +31 20 261 0250