Introductie

Met een helikopter naar je werk? Wie wil dat niet… Onze opdrachtgever zoekt een collega die fysiek en mentaal tegen een stootje kan en veiligheid als tweede natuur heeft. Als inspecteur offshore speel je namelijk een sleutelrol in het bevorderen van veiligheid en continuïteit bij de relaties van de opdrachtgever.

Organisatie

De opdrachtgever is marktleider op het gebied van (elektro)technische veiligheid, kathodische bescherming, veiligheidsinspecties en elektrotechnische opleidingen. De business unit Opleidingen & Inspecties adviseert en ondersteunt bedrijven en overheden bij de ontwikkeling van hun elektrotechnische veiligheidsbeleid, opzet van zorgsystemen en veiligheidsplannen. De integrale benadering van organisatie, medewerker en installatie leidt tot meer veiligheid op de werkvloer, reductie van kosten en continuïteit van productieprocessen.

Functie

Met al je kennis van ATEX en NEN 3140 op zak en de benodigde NOGEPA certificaten draai jij je hand niet om voor een helikoptervlucht naar een platform of W2W vessel. De lange werkdagen, het verblijf op het platform en het werken in een hecht team is voor jou een avontuur. Onshore werkzaamheden zie je als welkome afwisseling en biedt je gelegenheid om je thuisfront aandacht te geven.

Functie eisen

Om als inspecteur offshore te kunnen werken is het handig dat je in het bezit bent van een certificaat ATEX / IECeX inspecteur op basis van IEC Ex 05, met de profielen 001, 006, 007 en 008. Een must zijn de certificaten NOPEGA 0.5A / 0.5B + 0.5C of OPITO BOSIET / FOET +CA-EBS en een geldige offshore medische keuring.

Inlichtingen

Roderick Hondelink

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM

Tel: +31 20 261 0250

Mail: roderick@sourcewellengineering.com

Web: www.sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Roderick Hondelink +31 20 261 0250