Introductie

Hou je van afwisseling in je werk? Heb je kennis van veiligheids- en gezondheidseisen? En ben je daarnaast ook nog zelfstandig, oplossingsgericht, accuraat en gestructureerd? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland! Op 16 gespecialiseerde productielocaties (NL/BE/DE) maken ze o.a. vleeswaren, vleesproducten, salades en sauzen voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland. Afgelopen jaren zijn ze zowel organisch als via acquisities sterk gegroeid. Ook de komende jaren verwachten ze sterk te blijven groeien, mede door de inzet van bijna 1300 collega’s die dagelijks de lekkerste kwaliteitsproducten ontwikkelen en maken. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat ze delen, en dat maakt hun producten bijzonder.

Functie-eisen

Onze klant zoekt een zelfstandige Arbo- en Milieucoördinator met een pragmatische, oplossingsgerichte werkhouding, gecombineerd met de juiste dosis standvastigheid. Uiteraard ben je positief-kritisch en heb je oog voor details. Je werkt graag in een dynamische werkomgeving. Je manier van werken is accuraat, gestructureerd en je kunt goed prioriteiten stellen. Door je kennis en communicatieve skills weet je Arbo Minimaal 2 tot 3 jaar relevante ervaring in een productieomgeving, ervaring met vlees- en/of vleeswaren is een pre; Relevante kennis van veiligheids- en gezondheidseisen en bijbehorende subsidies; Een flexibele instelling en bereidheid om op verschillende locaties te werken; Spreekt de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Tot slot vinden ze het fijn als je woonachtig bent binnen de vierhoek Dordrecht, Den Bosch, Eindhoven en Breda. Wat biedt de organisatie jou? Een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team binnen een ambitieus bedrijf. Hou je van afwisseling in je werk? Geen dag is bij ons hetzelfde. De werkcultuur bestaat uit korte lijnen, vrijheid en ruimte voor initiatief. Uiteraard ontvang je een goed en marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Er is ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door het volgen van (interne) opleidingen. Tot slot vieren ze graag onze successen met bijzondere bedrijfsfeesten, een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels. Let’s make something special!

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie HSE Coördinator? Neem dan direct contact met ons op! Davide Peluso | Davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food