Introductie

Wil je onderdeel worden van een snelgroeiende onderneming? Heb je een passie voor HR administratie en krijg je met je dosis humor zaken voor elkaar? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant is de nummer één partner op het gebied van voedselkwaliteit en -veiligheid in Nederland, België en Duitsland. Complete projecten nemen ze uit handen voor verschillende klanten. Dit kan bestaan uit een etiketcheck, smaakonderzoek maar ook uit labonderzoek, QA werkzaamheden of combinaties. De organisatie bestaat uit ruim 800 medewerkers verdeeld over verschillende disciplines en vestigingen in Nederland en Europa. Ze besteden veel aandacht aan hun cultuur en DNA. De cultuur kun je omschrijven als open en informeel. Ze richten daarbij hun focus op de kernwaarden: Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Veiligheid en Verbeteren.

Functie

Het huidige (internationale) HR team bestaat uit tien collega’s (6,2 Fte): de Directeur HR, HR Business Partners, HR Officers en een Projectmanager HR. Een HBO HRM stagiair maakt ook regelmatig deel uit van het team. Er zijn een aantal elementen die het team kenmerkt; namelijk gedrevenheid, hart voor de zaak, passie maar vooral ook humor. Collegialiteit staat hoog in het vaandel en de bereidheid elkaar te ondersteunen en echt samen te werken staat op nummer één. Wat je gaat doen? Je bent mede verantwoordelijk voor het personeelsbeheer van enkele Business Units; gesitueerd te Den Bosch (standplaats) en omstreken. Je ondersteunt hierin de HR Business Partner op het gebied van instroom-, doorstroom- en uitstroomactiviteiten. Waar nodig voer je opdrachten uit voor de Directeur HR; Je bent, samen met je HR Officer collega’s, verantwoordelijk voor een tijdige en kwalitatieve invulling van de personeels- en salarisadministratie; Je bent verantwoordelijk voor het volledig up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem (NMBRS) en hebt ervaring met Sharepoint. Je weet hierbij de juiste informatie te genereren en bent ‘data driven’; Je draagt zorg voor de kwalitatieve invulling en verwerking van bestaande en nieuwe processen en regelingen en bij wijzigingen weet je de nieuwe wet- en regelgeving naar je eigen organisatie te vertalen; Je hebt ruime ervaring met betrekking tot administratieve ondersteuning in verzuim- en juridische casussen.

Functie-eisen

Een gedreven en enthousiast karakter die goed samenwerkt met een passie voor de HR administratie. Je hebt een analytisch vermogen met een proactieve stijl van werken. Je toont initiatief en met een dosis humor krijg je zaken voor elkaar. Belangrijk is hierbij dat je kunt schakelen tussen de diverse doelgroepen. Wat neem jij mee aan bagage Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO opleiding in de richting van Human Resources; Je hebt actuele kennis wet- en regelgeving/arbeidsrecht; Je hebt aantoonbare ervaring met het neerzetten van het personeelsbeheer incl. PI-systemen, ervaring met NMBRS is een pré. Je hebt aantoonbare ervaring met de (salaris-)administratie en bent data driven; Je bent secuur, scherp, pragmatisch met een drang naar optimalisatie; Je bent integer en organisatiesensitief. Wat bieden ze jou? Een gezellige werkplek in een leuk team binnen een groeiende en winstgevende (internationale) organisatie; Je krijgt de ruimte om autonoom te kunnen werken met flexibiliteit en verantwoordelijkheid; De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse projecten; Als lerende organisatie biedt onze klant een continu ontwikkelprogramma waarbij je gestimuleerd wordt om je talenten te ontwikkelen; Daarnaast krijg je toegang tot de Online Academy met keuze uit meer dan 250 opleidingen die je gratis mag volgen op basis van je persoonlijke interesses; De organisatie biedt je een uitgebreid vitaliteitsprogramma aan; Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband; Je ontvangt een marktconform salaris, 25 vakantiedagen + 8% vakantietoeslag; Een goede pensioenregeling; Een mobiele telefoon en laptop; Leaseauto; Hybride werken: gedeeltelijk thuiswerken in overleg; Collectieve ziektekostenverzekering bij VGZ; Iedere dag vers fruit op kantoor; Er is een actieve personeelsvereniging met het gehele jaar door allerlei activiteiten.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie HR Officer? Neem dan direct contact met ons op! Davide Peluso | Davide@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0255

Sollicitatie

Team Food