Introductie

Mis deze kans niet! Een van onze topklanten is opzoek naar jou. Ben jij iemand die meteen enthousiast wordt van een state of the art creditmanagementsysteem? Maak jij gemakkelijk besluiten en neem je de gehele verantwoordelijk over het beheren van jouw klanten portfolio? En spreekt een afwisseling tussen werken op kantoor en thuis jou aan? Solliciteer dan op deze unieke vacature! 


 

Organisatie

Met meer dan 79000 medewerkers op ongeveer 1.300 locaties in meer dan 100 landen zijn zij een van de toonaangevende internationale logistieke dienstverleners.

Logistieke dienstverlening van topniveau. Misschien wel jouw toekomstige opdrachtgever focust zich dagelijks op het optimaliseren van de logistieke dienstverlening. Innovatie is een van de belangrijke pijlers. Ze werken aan het verbeteren van de systemen en investeren ruimschoots in technologie.​​​​​​​De vergaande automatisering van de bedrijfsprocessen verhoogt de kwaliteit van onze dienstverlening en maakt ze sneller en flexibeler. Zo blijft de organisatie vooroplopen in de industrie.

Functie

Als Credit Controller zorg jij er voor dat openstaande facturen worden betaald door onze klanten. Dat doe je door ze telefonisch te benaderen op een doortastende manier maar met oog voor de relatie. Je bent iemand die makkelijk de telefoon pakt, de confrontatie niet vreest en vanuit een positieve benadering je doel weet te behalen. Jouw aanpak is effectief en weet bij de klanten toch een goed gevoel te geven. Naast het collecteren van de openstaande facturen, ben je ook in staat om alle daarbij behorende administratieve taken af te handelen. Je komt te werken in een nauw team van 11 personen, samen zijn jullie verantwoordelijk voor het Credit Controller, van het gehele bedrijf. Aan virtuele teamactiviteiten of een broodje in de markthal tijdens de lunch zal het niet te kort komen. De dagen dat je op kantoor zit, neem je plaats achter een bureau aan de Boompjes in Rotterdam. Hier kan je bij het opkijken van je scherm energie opdoen met uitzicht over het water en aan het begin en/of einde van de dag de opkomende of ondergaande zon. Je kan zowel parttime (24-32u) als full time aan de slag in deze functie.


Verantwoordelijkheden

 • Het tijdig collecteren van de openstaande facturen, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je draagt bij aan het behalen van de gestelde afdelingsdoelstellingen en successen;
 • Je zorgt voor duidelijke en nauwkeurige gegevensopslag, documentatie en opbouw van een dossier;
 • Je bent een spin in het web tussen de operationele afdelingen en onze klanten.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een administratieve richting;
 • Je hebt boekhoudkundige ervaring;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie waarin je op dagelijkse basis veelvuldig telefonisch klantcontact hebt;
 • Je bent doortastend in je benadering met behoud van een klantgerichte instelling;
 • Je bent goed in het bouwen van relaties met interne en externe klanten;
 • Je beschikt over een commerciële instelling en houdt er van je doelen te behalen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 24u of meer uur per week beschikbaar.


Waarom werken bij dit bedrijf?

Een ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Naast een prima salaris bieden zij ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Je hebt 24 vakantiedagen en 3,5 atv dagen en je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen. De opdrachtgever biedt een collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij CZ. Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en jij zit aan het stuur van je eigen ontwikkeling via een persoonlijk ontwikkelplan. Het is een goed bedrijf en zoekt betrouwbare medewerkers, daarom vragen zij ook een VOG aan.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie Debiteurenbeheer medewerker? Neem dan direct contact met ons op!

teamlogistiek@sourcewellengineering.com | +31 20 261 0252

Sollicitatie

Team Logistiek +31 20 261 0252