Introductie

Beschik jij over ervaring met verbeterprocessen binnen een productieomgeving en zoek je een nieuwe uitdaging binnen een sterk groeiend, innovatieve, slagvaardige en financieel stabiele organisatie?

Lees dan verder!

Organisatie

Het kan bijna niet anders dan dat je wel eens iets hebt gedronken van deze producent, het is niet voor niks één van de grootste bottelaar van de Benelux.


Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk om de continuous improvement organisatie verder uit te bouwen zodat world class operational prestatie niveaus kunnen worden gerealiseerd. Je werkt vanuit een drie jaar visie waarbij je operational prestatie niveaus challenget en vertaalt naar SMART KPI-‘s. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het analyseren van onze productielijnen; hoe kunnen wij de snelheid en output verbeteren en de afkeur van materialen voorkomen? Wat moet hiervoor gedaan worden?

De Continuous Improvement Advisor heeft een coachende hands-on aanpak en je communiceert op een inspirerende manier met alle lagen in de organisatie. Je focust je hierbij op veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten efficiency.


Functie eisen

• Je hebt een technische HBO/WO opleiding afgerond;

• Je hebt ervaring in de toepassing van TPM en/of Lean/SixSigma/Agile methoden;

• Je beschikt over minimaal enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een productie-omgeving;

• Als persoon ben je energiek, communicatief vaardig, verbindend en analytisch sterk. Je bent in staat je collega’s te enthousiasmeren en te motiveren;

• Je hebt de mindset om de root cause van een probleem te vinden en niets stopt je hierin;

• Je bent klantgericht en resultaat gedreven;

• Je beheerst de Nederlandse – en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;

• Je bent bekend met software als Office en SAP.

Wij zien deze functie als een opstapfunctie, je hebt de ambitie om over enkele jaren meer verantwoordelijkheid te nemen binnen de organisatie.

Inlichtingen

Sourcewell B.V.

Keizersgracht 127

1015CJ AMSTERDAM


Tel: +31 20 261 0250

Mail: jeb@sourcewellengineering.com

Web: www.sourcewellengineering.com

Sollicitatie

Jeb Godefroy +31 20 261 0250